Català | Castellano RSS

Res, non verba

Aquesta és una cita del llatí que crec que reflecteix el que ha estat aquest primer any de mandat. Han estat 12 mesos plens de diàleg, consens i sobretot de fets, activitats i accions.

A les eleccions del passat mes de maig de 2015, els ciutadans i les ciutadanes de Mollet, amb el vostre vot, em vàreu donar l'oportunitat, l'honor i la responsabilitat de tornar a dirigir el govern de la nostra ciutat. Des del primer moment hem estat un govern de consens, transparent i on per damunt de tot estan els molletans i les molletanes. Per a nosaltres, el que realment importa és Mollet.

Tenim un govern sòlid i amb les prioritat clares: la justícia social, per ajudar els ciutadans i les ciutadanes més vulnerables, i la reactivació econòmica, perquè crec fermament que la millor política social que es pot fer és la generació d?ocupació. Són, per tant, aquests dos eixos els que mouen i mouran sempre les accions del govern que presideixo.  

Nosaltres seguirem actuant amb responsabilitat per convicció i perquè és el que la gran majoria de ciutadans reclamem dels seus governants, amb la mà estesa a totes les formacions polítiques de sumar-se a aquest gran projecte que es diu Mollet. És el moment de cercar tot allò que ens uneix i no pensar només en interessos partidistes.

En aquests 12 mesos de mandat hem aprovat, a diferència d'altres ajuntaments, un acord de ciutat entre totes les forces polítiques, uns pressupostos municipals amb un augment inequívoc d'ajuts socials, generació d'ocupació i reactivació econòmica i tot això amb una rigorosa gestió econòmica que ens permetrà reduir el deute de l'Ajuntament un 17% durant aquest 2016, sense retallar la quantitat ni la qualitat dels nostres serveis públics.

Ha estat un any on el sector econòmic de la ciutat s'està ampliant amb una inversió de 30 milions d'euros, que donaran feina estable a un centenar de molletans i molletanes. Un any on mig miler de persones han participat en el Pla d'Actuació de Mandat. Un any on s'ha reduït l'atur més d'un 14 %. La política és més que fer-se selfies, escriure twitts o fer grans discursos, la política és sobretot saber demostrar que sabem convertir els nostres principis en oportunitats per als ciutadans i les ciutadanes.

Estic molt orgullós de totes les coses bones que passen a la nostra ciutat. Em sento orgullós de la Mostra de Titelles. Em sento orgullós de les fires de Comerç. Em sento orgullós de les 4.000 persones que han participat a la setmana de la gent gran. Em sento orgullós d?optar a ser Capital Europea de l'Esport. Em sento orgullós de ser Capital Europea de Medi Ambient. I em sentiré orgullós de totes les coses bones que estic convençut que vindran en un futur proper.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès