Català | Castellano RSS

6 d'agost de 2012

Els signes d’identitat d’un poble com són la festa major es mantenen més vius que mai a Mollet. Tindrem una festa major marcada per la contenció pressupostària però que manté l’esperit tradicional amb una oferta de qualitat. A això ens hi ha ajudat no només la curosa organització municipal, sinó també la sensibilitat que han mostrat les més de 20 entitats que col•laboren amb nosaltres programant les seves activitats d’acord amb les directrius municipals de cara a minimitzar la despesa, amb l’aprofitament d’escenaris, els canvis de dia d’activitat o, fins i tot, en algun cas, a la renúncia d’alguna activitat... A l’Ajuntament, per exemple, hem optat, en aquesta línia d’estalvi, per fer l’envelat en un lloc ja cobert, com és el cas de la pista exterior del pavelló de Riera Seca, que de ben segur serà un magnífic escenari per als nostres balls i concerts, i hem treballat a fons acords de patrocini amb empreses que ens han ajudat econòmicament en algunes despeses.

Presentem novetats interessantíssimes: cinema a la fresca a l’espai del parc de les Pruneres, concerts de qualitat a Prat de la Riba, vespres a la piscina, la preestrena de Tortosa, el nou espectacle de l’Esbart Dansaire de Mollet, o el fet que hem apostat per la figura d’un pregoner molt nostrat i molt arrelat a la nostra Festa Major: Jordi Amenós, la “veu” de la Festa Major, presentador i gran dinamitzador de les Colles!

Tenim, un any més, un programa per a tots els públics, i una part important es deu a la feina i als bons suggeriments fets pels nois i les noies de 6è de primària que han participat en el Consell Municipal d‘Infants, i que podreu veure ràpidament en el programa.

Em sento molt orgullós d’aquesta nova Festa Major... Perquè és participativa: fem 87 activitats amb una alta participació de més de 20 entitats dels àmbits cultural, esportiu, de salut... Perquè és solidària: tots els diners que es recullen en determinades activitats van destinats als bancs d’aliments de la ciutat, i seguim tenint, com sempre, l’acapte de sang... Perquè és una gran festa: hi ha joc, cultura, teatre, humor, novetats, i, naturalment, l’animació i la sal que hi posen les nostre colles de Torrats i Morats.

Vull agrair efusivament la participació de totes les entitats que ens ajuden que la Festa Major sigui la gran festa que és, i de manera molt especial, com sempre, a les nostres colles de Torrats i Morats.

Us convido a viure plenament la gran festa de la ciutat, gaudim-la: molt bona Festa Major!

Josep Monràs i Galindo
Alcalde


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès