Català | Castellano RSS

Un futur carregat d'oportunitats

Mollet és una ciutat carregada d'oportunitats, capaç d'afrontar el seu futur amb optimisme. Que afronta la situació que vivim actualment amb esforç, tenacitat, treball i sense por. Aquest és el nostre esperit, i això és el que ens permet afrontar nous projectes a partir de realitats tangibles, com per exemple, l'important increment en el nombre de contractacions laborals a la nostra ciutat, que van créixer al llarg del passat mes de desembre en un 9,3%, gairebé quatre vegades més que en el conjunt de la comarca del Vallès Oriental, on aquest increment va ser de només el 2,5%.

Són xifres que venen a recompensar l'esforç important que ha fet aquest govern municipal per afrontar els problemes que veritablement afecten a les persones. I segurament la manca de feina és una de les preocupacions més importants. Generar ocupació és molt més que generar uns ingressos amb els que poder viure. És generar equitat i dignitat. D'això en poden dir molt els nois i les noies que cada anys passen pel programa joves per l'ocupació: el 30% dels que han passat per l'última edició avui tenen feina.

Un compromís que només és possible des de la transparència, un punt on també podem tenir la satisfacció com a molletans. No ho diem nosaltres, ho assenyala la Universitat Autònoma de Barcelona que ha lliurat al nostre Ajuntament amb el guardó Infoparticipa. I aquest no és l'únic guardó que ha rebut recentment el nostre consistori, ja que la Generalitat també ha reconegut l'esforç de l'Ajuntament en la implantació i ús dels serveis d'administració oberta entre la ciutadania i les empreses que situa la nostra ciutat com una de les quatre millors de Catalunya.

Crec sincerament que ser uns dels pocs municipis catalans als quals se li atorga aquests reconeixements en qüestions tan sensibles i fonamentals per al bon funcionament de la ciutat és un reconeixement a la feina ben feta per part del govern de la ciutat, però també a la tasca que fan dia a dia els molletans i les molletanes. Al cap i a la fi, la transparència és l'única via per enfortir la participació ciutadana, d'engegar projectes i propostes que reflecteixin l'esperit dels que vivim i gaudim de la ciutat i de consolidar i enfortir encara més la relació de l'Ajuntament amb els seus ciutadans.

Josep Monràs i Galindo
Alcalde

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès