RSS

Festa Major 2021

Banner728x90px10

La Festa Major de Mollet, amb més de 80 activitats adaptades a les restriccions i les mesures COVID-19 

grup2

 

CartellPremsa page 13

 

 

La Festa Major de Mollet, del 21 al 24 d’agost, s’adaptarà a les restriccions i les mesures de seguretat contra la COVID-19. Els aforaments seran limitats i els actes es faran en zones perimetrades. El programa inclou una vuitantena d’activitats, entre les quals destaquen les actuacions de Chicuelo o Las Karamba. El pregó anirà a càrrec de la directora Infermera de la Fundació Sanitària de Mollet, Mireia Vicente. El cartell és obra de la il·lustradora infantil Anna ST Ortiz. L’any passat no hi va haver Festa Major a causa del virus.  

 

         arrow 35169 960 720

    

      

Programa clicant el cartell

 

 

 

Programació per dies

 

Divendres 20            Dissabte 21            Diumenge 22             Dilluns 23              Dimarts 24

                       

  

 cartell anna

Els actes no es faran a la via pública, i no hi haurà espectacles intinerants, sinó que se celebraran en espais i equipaments de la ciutat, com són el Mercat Vell, el pati de Col·legis Nous, el Museu Abelló, l’envelat de la pista exterior de Riera Seca i la zona d’educació vial de Can Mulà. Les colles dels Morats i dels Torrats, per la seva banda, portaran a terme les seves activitats a l’Institut Aiguaviva (Longarón) i l’Escola Montseny, respectivament.

 

 

Els aforaments seran limitats i tothom haurà d’estar assegut. Caldrà inscripció prèvia i les entrades s’hauran de comprar anticipadament.  

 

 

Entrades i Informació de servei

image 22

 

(cliqueu la imatge)

 

 

La pregonera

fsm1

 

 

La pregonera serà la directora Infermera de la Fundació Sanitària de Mollet, Mireia Vicente, en representació de tot el col·lectiu sanitari de la ciutat i en reconeixement a la tasca per fer front a la situació sanitària que fa més d’un any que estem vivint.

 

 

 

4Cantons baner 233

 

 

 

 

 

Més informació al 4Cantons de Juliol

 

red arrow left pointing 113921

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès