Català | Castellano RSS
Serveis a Mollet Cultura i lleure Festes i programacions culturals Mostra Audiovisual. L'habitació del Farmacèutic

L'Habitació del Farmacèutic. Mostra Audiovisual Col·lectiva

L'Habitació del Farmacèutic és un projecte cultural iniciat l'any 2015, que pretén esdevenir l'escenari per a noves propostes de creació audiovisual, en un sentit ampli i multidisciplinari.  
 
El nom del projecte prové de la història de l'espai on es desenvolupa, el Centre Cultura La Marineta. L'habitació del farmacèutic de l'antic Hostal La Marinette va ser la casa provisional del farmacèutic de la ciutat. Allà va elaborar els seus primers preparats mentre esperava poder traslladar-se a la farmàcia que havia comprat. Va ser un lloc de pas per a ell i per a tots els hostes que ocupaven temporalment les cambres de La Marinette; un espai de transició entre les primeres experimentacions i les creacions de les fórmules magistrals que després comercialitzaria a la farmàcia. 
 
Amb la intenció d'establir un paral·lelisme entre les diverses persones que van habitar l'Hostal La Marinette i els artistes i creadors que avui dia afrontem una situació "de pas" per la vida i de camí constant, volem tornar a habitar La Marineta amb creadors i creadores per mostrar tot tipus d'obres audiovisuals per les diverses estances de l'antic hostal; des de curtmetratges, documentals, videoart, video-mapping... Aquesta mostra audiovisual col·lectiva convida el visitant a participar en l'acte d'habitar la casa; podrà escollir lliurement el seu recorregut per les diverses estances, sense formalismes, fer seu l'espai-temps i gaudir de la nit.
 
 
 
L'habitació del Farmacèutic - edició 2019

Veure vídeo

Edicions

2017

imatges 2015
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès