Català | Castellano RSS
Serveis a Mollet Educació Preinscripció i matrícula escoles bressol municipals

Les escoles bressol municipals

 

A Mollet tenim tres escoles Bressol municipals, La Xarranca, La Filadora i Els Pinetons.

A les nostres escoles bressol, l'infant és el principal protagonista del projecte educatiu: té la possibilitat de començar a relacionar-se amb altres nens i també amb el seu entorn. L’escola també l'ajuda a descobrir-se a sí mateix i a començar a aprendre i a conviure amb els altres. L’infant s'obre camí en el món, aquest camí és un camí que inicia en el moment d'entrar a l'escola bressol i que anirà fent al llarg de la seva vida, acompanyat dels pares, la resta de família i els educadors.

Les nostres escoles bressol estan concebudes com a centres d'educació integral, és a dir, espais que no només ofereixen serveis per a nens i nenes dels quatre mesos fins als tres anys, sinó que també ofereixen altres serveis adreçats a les famílies.

 

Portes obertes virtuals

Les jornades de portes obertes us conviden a conèixer les nostres escoles bressol, l'equip de mestres, les instal·lacions i el seu funcionament. Ens hagués encantat que les hagéssiu pogut visitar presencialment, en el seu lloc us oferim una passejada virtual per cadascuna de les tres escoles bressol municipals visitant els seus blogs:

 

La Xarranca       https://escolabressollaxarranca.blogspot.com/

 

La Filadora         https://ebmlafiladoramollet.blogspot.com/

 

El Pinetons        http://ebmelspinetonsmollet.blogspot.com/

 

 

Benvinguts a les nostres escoles bressol

 

 

Preinscripció

Les famílies censades a Mollet amb fills nascuts l’any 2018, 2019 i 2020  rebreu la tramesa informativa als vostres domicilis durant el mes de  maig de amb tota la informació necessària per a fer aquest tràmit.

 

Presentació de les sol·licituds de preinscripció

Període: del 8 al 10 de juny.

Lloc: Centre Cultural La Marineta; CC Can Borrell; CC Can Pantiquet. L’atenció al públic serà a partir del 8 de juny de 2020 amb cita prèvia.

Per demanar hora, cal trucar a partir de l’1 de juny al telèfon 93 571 95 15.

Trobareu informació sobre la baremació, documentació a presentar, l’oferta provisional de places, els horaris i la matriculació al document TRÍPTIC INFORMATIU

Per permetre que més famílies puguin tenir accés a les nostres escoles bressol s’aplica la tarifació social que permet pagar la quota d’escolaritat en funció dels ingressos econòmics de cada família. Ho trobareu al document AJUT/TARIFA SOCIAL 

Podeu consultar les quotes del servei d'educació (escolaritat) de les escoles bressol municipals que us serien d'aplicació en funció de la vostra situació familiar al següent simulador:

https://www.molletvalles.cat/continguts/serveis-a-mollet/educaci/simulador-de-preus-escoles-bresol/

 

 

Informació per formalitzar la matrícula

 arrow down purple clip art f3

 

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès