Català | Castellano RSS
Serveis a Mollet Policia Municipal Denúncies i altres tràmits

Denúncies i altres tràmits que podeu fer davant la Policia Municipal

La Policia Municipal de Mollet del Vallès disposa d'atenció al ciutadà les 24 hores a la plaça Miquel Martí i Pol núm. 1 (entre els carrers Pablo Picasso, Vicenç Fonolleda i Joaquim Mir). Per agilitzar els tràmits a fer davant la policia, i en alguns casos evitar el desplaçament a dependències policials, podeu consultar o tramitar per internet les següents gestions:

 

Denúncies per internet: No podeu denunciar per aquest sistema cap fet en què hi hagi hagut violència física en les persones ni en què els autors estiguin identificats.

 Denúncies per Internet

Gestions relacionades amb la documentació: Podeu tramitar el DNI a Mollet, si demaneu cita prèvia a través de l'Oficina Virtual. Per a la resta de documents, cal adreçar-se a una comissaria de la Policia Nacional.

 

Renúncia i retirada d'un vehicle: Si es vol desfer del seu vehicle, pot tramitar gratuïtament la baixa de Trànsit i la retirada per part de la grua municipal. L'abandonament de vehicles constitueix una infracció.

Cessió de vehicle

Queixes i suggeriments: Podeu formular una quiexa o un suggeriment en relació als serveis prestats per la Policia Municipal de Mollet del Vallès. El comunicat anirà directament a un grup especialitzat en relacions amb la comunitat. Podeu fer-ho a través de la seu electrònica.

Denúncia o queixa

 

Comunicació de manifestació o concentració: en cas de manifestació o concentració la Llei disposa que cal informar-ne l'Administració per mitjà d'un escrit de comunicació. El termini per presentar-lo és de 10 dies, com a mínim, i 30 com a màxim. Si hi ha causes extraordinàries que justifiquin la urgència de la celebració de l'acte, l'escrit de comunicació es pot presentar amb una antelació mínima de 24 hores.

Manifestació o concentració
.

Tràmits relacionats

Accés a la seu electrònica

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès