Català | Castellano RSS

Mollet Ciutat Segura

Sin titulo261

 

Any rere any es constata que Mollet és una ciutat segura pel notable descens dels accidents de trànsit així com també per la constatació que els fets delictius també segueixen disminuint a la ciutat i segueixen presentant unes ràtios molt per sota de la mitjana d’arreu de Catalunya.

Un fet característic és que es potencia la proacció per avançar-se als actes delictius, així com la bona coordinació dels diferents cossos policials que operen a la ciutat. 

I una característica molt important de la ciutat és que a Mollet portem des de 2007 sense cap víctima mortal en accident de trànsit. Aquesta bona notícia és gràcies a la suma de diferents accions com són la formació en educació viària que s’ha fet a les escoles de Mollet durant els darrers 40 anys, a les diferents mesures preses a la ciutat per assolir aquest objectiu, així com per al conjunt de la ciutadania. Aquesta bona dada va significar que l’any 2019 Mollet fos premiada amb el I Premi Educa Ciudad Zero per enregistrar zero morts en accidents de trànsit al nucli urbà des de 2007.

Podeu consultar un extracte del recull de dades que la Policia Municipal va exposar durant la Junta Local de Seguretat de 2020 clicant Aquí

 

20190410 132009

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès