L’oferta gastronòmica a Mollet del Vallès
Fins ben entrat el segle XX, Mollet era un poble que vivia, principalment, de la pagesia i de l’agricultura. A principis de segle, es va construir la fàbrica de farines Farinera Moretó, avui encara activa.
Actualment, Mollet ja no és primordialment agrícola, però la voluntat de preservar Gallecs com a espai rural, ha comportat la necessitat de fer-ne una gestió adequada als nous temps. Així, a Gallecs s’hi produeix agricultura ecològica i s’hi recuperen llavors antigues, majoritàriament de blats.
Podem trobar productes elaborats amb farina ecològica de Gallecs en alguns forns de Mollet com el Prat, L’Antic i la Fleca Llargués. Les galetes d’espelta amb sucre i canyella i altres dolços de Gallecs Dolç es poden comprar a l’Agrobotiga de Gallecs, on també s’hi troben altres productes ecològics com hortalisses, cereals, llegums, ous, mels, melmelades, conserves, etc.