Com arribar-hi? https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Com arribar-hi?

Mollet, una ciutat accessible https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mollet, una ciutat accessible

Mollet del Vallès es troba a només 20 km de Barcelona, ciutat amb la que està perfectament connectada per diferents vies de comunicació i mitjançant diversos sistemes de transport, públics o privats. És el nucli principal de l’espai metropolità del Vallès Oriental que es coneix com a Baix Vallès.

Imatges relacionades

Plànol de Mollet
Plànol de Mollet
Descobreix les diferents maneres d’arribar a Mollet i tria la teva! https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Descobreix les diferents maneres d’arribar a Mollet i tria la teva!

Autopista AP-7

La sortida 15 de l’autopista direcció sud, Mollet del Vallès Centre, que enllaça amb l’avinguda d’Antoni Gaudí, eix central de la ciutat. Hi ha una altra sortida direcció nord al barri de Can Borrell, sortida 16, Mollet del Vallès Nord. La sortida 17, Mollet del Vallès Sud, enllaça amb la Carretera de Caldes de Montbui i el CIM Vallès.

Autopista C-33

La sortida 1 de l’autopista enllaça amb la carretera C-59, direcció Caldes de Montbui, i amb l’avinguda de Burgos. La sortida 2, de Parets, permet accedir a les zones industrials.

Carretera C-17

La sortida nord permet accedir al carrer de Can Flequer i és l’accés als polígons industrials de Can Prat i de Can Magarola, i a la zona industrial de Martorelles. La sortida sud enllaça amb l’avinguda de Badalona i amb la carretera B-500.

Carretera B-500

La carretera de la Conreria, que comunica Mollet amb Badalona, arriba a la plaça de Pau Casals, que té aparcament subterrani, davant mateix de la Casa de la Vila.

Carretera C-59

Eix viari que enllaça les autopistes C-33 i A-7 amb Mollet, Palau-solità i Plegamans, Caldes de Montbui i altres municipis del Vallès. L’accés a Mollet des d’aquesta carretera es pot fer per diversos llocs.

Carretera B-140
Antiga carretera local que comunica Mollet amb Santa Perpètua de Mogoda i que és la continuació de l’avinguda de Rafael Casanova.

L’empresa d’autobusos Sagalés enllaça Mollet amb Barcelona amb un servei de bus exprés amb freqüència de 20′ en ambdós sentits, i té enllaços amb Granollers i altres municipis del Vallès. També cobreix la línia entre Badalona i Sabadell, que enllaça Mollet amb aquestes ciutats i amb Martorelles i Sant Fost de Campsentelles. Hi ha una línia nocturna que uneix Mollet amb Barcelona i Granollers.

Línia de rodalia R-2  Nord (Aeroport- Sant Celoni).

L’estació de Mollet – Sant Fost està situada a 10 minuts a peu del centre de la ciutat. Té parada d’autobús urbà i de taxi. Disposa d’un aparcament de bicyclettes tancat i segur tots els dies de l’any.

Línia de rodalia R-3 (Barcelona – Puigcerdà).

L’estació de Mollet – Santa Rosa està situada a 10 minuts a peu del centre de la ciutat. Té parada d’autobús urbà.

Línia de rodalia R-8 (Mollet-Castellbisbal-El Papiol).

L’estació de Mollet – Sant Fost està situada a 10 minuts a peu del centre de la ciutat. Té parada d’autobús urbà i de taxi.

L’aeroport de Barcelona-El Prat es troba a 35 km de Mollet per carretera. Els trens de rodalies permeten fer el trajecte de l’aeroport a la ciutat en una hora. L’aeroport de Girona-Costa Brava, a Vilobí d’Onyar, es troba a 78 km de Mollet i només es pot accedir-hi amb transport privat.

El port de Barcelona es troba a 22 km de Mollet per carretera. Les connexions amb transport públic des del port i des de la mateixa ciutat de Barcelona són diverses i amb amplis horaris.

El sender de gran recorregut GR-92, que recorre la Serralada de Marina, permet baixar a Mollet des de la Conreria en un temps aproximat de dues hores, travessant les zones residencials de Martorelles i Sant Fost. El sender de Gallecs (variant GR 97-3) enllaça el GR-92 amb el GR-97, creuant el terme i la ciutat de Mollet.