La Generalitat reconeix l'administració electrònica de l'Ajuntament entre les 4 millors de Catalunya La Generalitat ha concedit els Premis Administració Oberta que reconeixen l'esforç de l'Ajuntament en la implantació i ús dels serveis d'administració oberta entre la ciutadania i les empreses. L'Ajuntament de Mollet ha estat guardonat amb la quarta posició d'entre els municipis de més de 50.000 habitants. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

La Generalitat reconeix l'administració electrònica de l'Ajuntament entre les 4 millors de Catalunya

La Generalitat ha concedit els Premis Administració Oberta que reconeixen l'esforç de l'Ajuntament en la implantació i ús dels serveis d'administració oberta entre la ciutadania i les empreses. L'Ajuntament de Mollet ha estat guardonat amb la quarta posició d'entre els municipis de més de 50.000 habitants.

La Generalitat reconeix l'administració electrònica de l'Ajuntament entre les 4 millors de Catalunya.

Els guardons Administració Oberta s'han concedit en base a l'avaluació realitzada en el 14è informe sobre administració electrònica elaborat per l'AOC. Aquest informe recull, entre altres, aspectes com ara si el web municipal ofereix tramitació electrònica; si té seu electrònica i tauler electrònic d'edictes; si els proveïdors hi poden dipositar factures electròniques o rebre notificacions electròniques; o bé si l'ajuntament intercanvia dades telemàticament amb altres administracions.

L'Ajuntament ha quedat en el quart lloc pel que fa a municipis amb més de 50.000 habitants, per davant de ciutats com Barcelona, Manresa o Mataró. La primera edició d'aquests guardons ha tingut lloc en el marc del primer Congrés de Govern Digital celebrat els dies 21 i 22 de gener al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona.

Al lliurament dels guardons han assistit l'alcalde Josep Monràs, el segon tinent d'alcalde, Joan Daví, i el regidor coordinador de l'Àrea de Serveis Generals, Josep Garzón.

Ajuntament guardonats en la categoria de més de 50.000 habitants
- Terrassa
- Viladecans
- El Prat de Llobregat
- Mollet del Vallès
- Barcelona
- Cerdanyola del Vallès
- Granollers
- Mataró
- Manresa
- Reus

 

Etiquetas