L'Ajuntament de Mollet rep el Segell Infoparticipa en reconeixement a la transparència del web municipal Mollet és un dels 93 ajuntaments distingits enguany amb el segell dels 947 municipis que hi ha a Catalunya. La regidora de Comunicació de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio, va recollir ahir el Segell Infoparticipa en un acte a la Universitat Autònoma de Barcelona, que és qui atorga aquest reconeixement. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L'Ajuntament de Mollet rep el Segell Infoparticipa en reconeixement a la transparència del web municipal

Mollet és un dels 93 ajuntaments distingits enguany amb el segell dels 947 municipis que hi ha a Catalunya. La regidora de Comunicació de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio, va recollir ahir el Segell Infoparticipa en un acte a la Universitat Autònoma de Barcelona, que és qui atorga aquest reconeixement.

L'Ajuntament de Mollet rep el Segell Infoparticipa en reconeixement a la transparència del web municipal.

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha felicitat l'equip de treballadors del consistori guardonats per la UAB amb el Segell Infoparticipa en reconeixement a la transparència del web municipal.

Els guardonats són un equip de persones transversal que formen part de diferents serveis municipals, com Informàtica, Economia, Intervenció, Secretaria, Premsa i Comunicació, Administració Electrònica i Organització, que treballen per la transparència i qualitat de la pàgina web de l'Ajuntament de Mollet.

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és un certificat que concedeix la UAB en reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya, ajuntaments, consells comarcals i, per primer cop, diputacions.

A partir dels 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) partint de la Llei de Transparència, el Segell Infoparticipa s'atorga a les poblacions que obtenen més indicadors positius en funció de la seva població.

El Mapa Infoparticipa és una eina impulsada pel LPCCP de la UAB l'any 2012 per a fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals. L'any 2013, el LPCCP va plantejar l'atorgament del Segell Infoparticipa i, per això, es va crear el Consell Certificador, encarregat de contrastar les avaluacions de l'equip.

L'acte de lliurament va tenir lloc a la sala d'actes del Rectorat de la UAB amb la intervenció, entre altres, de la rectora de la UAB, Margarita Arboix, la catedràtica de Filosofia de la UAB i presidenta del Consell Certificador del Segell Infoparticipa, Victòria Camps, i el delegat de Transparència i Govern Obert de la Generalitat, Jordi Foz.
 

 

Imágenes relacionadas

Imatge1
Imatge1
Imatge2
Imatge2

Etiquetas