Mollet visibilitza la diversitat funcional amb una exposició L’Ajuntament de Mollet del Vallès, el Club Social La Llum, l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD), la Residència La Vinyota i l’Associació AMAM, presenten l’exposició Diversitat Funcional que acollirà el Centre Cultural La Marineta a partir d’aquest 2 de desembre. Aquesta activitat forma part de les activitats de commemoració del dia 3 dia internacional de les persones amb discapacitat que, com cada any, es fa des de el IMSD amb col·laboració de la residencia i centre de dia de la Vinyota. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mollet visibilitza la diversitat funcional amb una exposició

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, el Club Social La Llum, l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD), la Residència La Vinyota i l’Associació AMAM, presenten l’exposició Diversitat Funcional que acollirà el Centre Cultural La Marineta a partir d’aquest 2 de desembre. Aquesta activitat forma part de les activitats de commemoració del dia 3 dia internacional de les persones amb discapacitat que, com cada any, es fa des de el IMSD amb col·laboració de la residencia i centre de dia de la Vinyota.

Mollet visibilitza la diversitat funcional amb una exposició.

Aquesta mostra d’expressió artística, forma part del projecte DiversitArt i acull fotografies, escultures, pintures, il·lustracions, vídeos i performans.

De nou, amb la iniciativa DiversitArt, és vol fer d’altaveu, a través de diferents disciplines artístiques, de l’existència d’aquells col·lectius més vulnerables per descobrir-los, donar-los visibilitat i fer-ne conscienciació.

Les peces exposades han estat elaborades per les persones dels diferents centres que han format part del projecte i té per objectiu impulsar la integració d’aquest col·lectiu a la societat.

L’exposició es podrà visitar del 2 al 27 de desembre

Imágenes relacionadas

Sin titulo111
Sin titulo111

Etiquetas