App Ajuntament Mollet https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

App Ajuntament Mollet

Escut Ajuntament de Mollet del Vallès

Ajuntament Mollet és l’aplicació mòbil que ofereix els principals serveis municipals per a la ciutadania en un sol punt d’accés. També inclou un apartat d’incidències que té per objectiu agilitzar el procés de millora de qualsevol aspecte relacionat amb l’espai comú.

Està en versió catalana i castellana. 

És compatible amb Android i iOS i amb tots els dispositius mòbils.

Apartats de l'app Ajuntament Mollet  

És facil, és còmoda, és àgil Estigues al dia amb les últimes notícies de Mollet.

Explorar els actes d'agenda de la ciutat.

Formulari per notificar incidències a la via pública amb geolocalització (relacionades amb l’enllumenat públic, la neteja viària, la recollida de residus, el mobiliari urbà, els espais enjardinats, l’arbrat, la xarxa de clavegueram, el paviment de vorera i calçada, les baranes, la senyalització de trànsit, els pilons, les bandes reductores de velocitat, semàfors, etc).

Rebre avisos, notificacions sobre l'actualitat de la ciutat.

Consultar enllaços d'interès (seguir el Ple Municipal en directe, informació sobre diferents campanyes en curs, recollida programada de mobles i estris vells, demanar cita prèvia, convocatòries de subvencions, Síndic Personer, agenda dels equipaments, etc).

Formulari de contacte per enviar comunicacions, consultes, queixes, suggeriments i agraïments sobre aquelles qüestions que són competència de l'Ajuntament).

Compatible amb Android i iOS

Disponible a Google Play i App Store 

App per a Android

App per iOS

Compatible amb Android i iOS

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
1