Informació municipal En aquest apartat posem l'abast de la ciutadania els diferents canals a través dels quals es difon la informació municipal, dels més tradicionals, com el butlletí 'Quatre cantons', als digitals, com les nostres xarxes socials. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Informació municipal

En aquest apartat posem l'abast de la ciutadania els diferents canals a través dels quals es difon la informació municipal, dels més tradicionals, com el butlletí 'Quatre cantons', als digitals, com les nostres xarxes socials.
item/Title

Quatre Cantons

El Quatre Cantons és un butlletí d'informació municipal que s'edita des de l'Ajuntament per tal d'informar la ciutadania de totes les actuacions de qualsevol àmbit que es fan des de la Casa de la Vila.

item/Title

Mollet a casa

'Mollet a casa' s'edita en format digital i es distribueix pels canals i xarxes socials municipals de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

item/Title

Xarxes socials

Les xarxes socials municipals et permeten mantenir-te al dia de tota la informació municipal.

item/Title

Whatsapp

El canal de Whatsapp de Mollet del Vallès t'ofereix tota la informació d'actualitat del municipi en directe i sense cost.