La ciutat https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

La ciutat

Arxiu Històric Municipal

L'Arxiu Històric Municipal és el servei responsable de gestionar, tractar, organitzar, conservar i difondre el patrimoni documental de la ciutat de Mollet del Vallès. La seva missió és preservar la memòria de la ciutat i fer-la accessible a la ciutadania.

Centre d'Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura

Centre d’Estudis per la Democràcia, creat el 30 d'abril de 2003, que té per finalitat promoure, fomentar, donar suport i col·laborar en tota mena de projectes o estudis aplicables en l’aprofundiment i el debat sobre la democràcia i que té un principi constitutiu basat en la figura, la trajectòria i les aportacions intel·lectuals de Jordi Solé Tura.

Xarxa Antirumors

Mollet és una ciutat cohesionada, diversa i multicultural, i malgrat això, existeixen, com a molts municipis, rumors i estereotips falsos i infundats, que afecten  la convivència i  la imatge d'alguns col·lectius de molletans i molletanes. Mollet fa molts anys que treballa activament, des de diferents àmbits, per fomentar la convivència i el civisme a la ciutat. Fruit d'aquest treball neix el manifest "Mollet lliure de rumors".