Mollet amb els ODS - Agenda 2030 de Nacions Unides

Sobre el servei

oie-3YlVYsHPY4i6.png

El setembre de 2020, el ple de l’Ajuntament de Mollet, a proposta de l’equip de govern,  aprovava per unanimitat adherir-se a la Declaració de Nacions Unides sobre l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

unnamed2.jpg

A partir d’aquí, Mollet, com a integrant de la Xarxa FEMP d’entitats locals per a l’Agenda 2030, ha participat en la constitució formal d’aquesta Xarxa de la qual en formen part 166 ajuntaments, diputacions, cabildos i consells d’arreu d’Espanya.

17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 

ODD3.jpg

L’Ajuntament de Mollet, referma el seu compromís de subscriure els reptes plantejats per Nacions Unides amb l’horitzó de 2030 i treballar fermament per contribuir, entre d’altres, a eradicar la pobresa, lluitar contra les desigualtats i les injustícies, vetllar per una educació de qualitat i aplicar polítiques de desenvolupament sostenible des del punt de vista econòmic, social i mediambiental, en aquest cas, amb la mirada posada en aquelles mesures que ajudin a aturar la crisi climàtica.  

Els 17 objectius al detall 

Sin-titulo162.png

17 objectius pensats de manera global per actuar localment

Informe final sobre el proceso de consulta de Entidades Locales en relación con la Estrategia de Desarrollo Sostenible 2030 (abril 2021)   

Declaració de Nacions Unides sobre l'Agenda 2030 - ODS

Declaració de Nacions Unides per accelerar els ODS

Diputació de Barcelona

Guia FEMP d’implementació local per a l’Agenda 2030