Mollet amb els ODS - Agenda 2030 de Nacions Unides

Notícies RSS

S’obre la convocatòria dels Premis eines 2023

S’obre la convocatòria dels Premis eines 2023

S'obre el termini per presentar la sol·licitud als Premis eines 2023 als millors projectes de transformació social d’àmbit general, d’àmbit vallesà i d’àmbit local. El termini màxim per presentar les convocatòries és el 16 de juliol i el lliurament de premis serà el 17 d'octubre a Mollet del Vallès.

Concursos i premis

L’Ajuntament presenta la campanya Mercat Zero Envasos

L’Ajuntament presenta la campanya Mercat Zero Envasos

L’Ajuntament de Mollet del Vallès posa en marxa aquesta setmana la campanya Mercat Zero Envasos que es durà a terme al Mercat Municipal els pròxims mesos. L’objectiu és treballar per assolir el repte de reduir l’ús d’envasos de plàstic d’un sol ús i contribuir a disminuir el seu volum i, per tant, la petjada ecològica que provoquen. Aquesta iniciativa comptarà amb la col·laboració de l’alumnat de l’Institut Aiguaviva.

Comerç

Mollet referma el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides

Mollet referma el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i el regidor del programa Agenda 2030. Objectius de Desenvolupament Sostenible, Josep Monràs i Galindo, han inaugurat aquest dijous l’exposició Transformant el món: els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides que acollirà el Centre Cívic Can Borrell fins al 31 de març. La mostra és la primera actuació d’un seguit d’activitats que s’aniran impulsant al llarg d’aquest any.

Actes institucionals

Veure'n més

Sobre el servei

oie-3YlVYsHPY4i6.png

El setembre de 2020, el ple de l’Ajuntament de Mollet, a proposta de l’equip de govern,  aprovava per unanimitat adherir-se a la Declaració de Nacions Unides sobre l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

unnamed2.jpg

A partir d’aquí, Mollet, com a integrant de la Xarxa FEMP d’entitats locals per a l’Agenda 2030, ha participat en la constitució formal d’aquesta Xarxa de la qual en formen part 166 ajuntaments, diputacions, cabildos i consells d’arreu d’Espanya.

17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 

ODD3.jpg

L’Ajuntament de Mollet, referma el seu compromís de subscriure els reptes plantejats per Nacions Unides amb l’horitzó de 2030 i treballar fermament per contribuir, entre d’altres, a eradicar la pobresa, lluitar contra les desigualtats i les injustícies, vetllar per una educació de qualitat i aplicar polítiques de desenvolupament sostenible des del punt de vista econòmic, social i mediambiental, en aquest cas, amb la mirada posada en aquelles mesures que ajudin a aturar la crisi climàtica.  

Els 17 objectius al detall 

Sin-titulo162.png

17 objectius pensats de manera global per actuar localment

Informe final sobre el proceso de consulta de Entidades Locales en relación con la Estrategia de Desarrollo Sostenible 2030 (abril 2021)   

Declaració de Nacions Unides sobre l'Agenda 2030 - ODS

Declaració de Nacions Unides per accelerar els ODS

Diputació de Barcelona

Guia FEMP d’implementació local per a l’Agenda 2030