Seguretat Ciutadana

Notícies RSS

Escud de la Policia Municipal

Detenen l’autor d’un robatori amb violència a un establiment de la ciutat

El passat divendres, la Policia Municipal de Mollet del Vallès va ser alertada sobre un robatori amb violència i intimidació en un establiment de la ciutat. L’autor dels fets va cometre el robatori amenaçant amb un bisturí a una treballadora i va aconseguir emportar-se diferents productes.

Seguretat Ciutadana

Remolc escampador de sal

Protecció Civil incorpora un remolc especial d'escampador de sal per a onades de fred intens

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha adquirit un remolc especial lleuger escampador de sal. El vehicle s’incorpora al Servei de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil i serà utilitzat principalment per l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la ciutat.

Protecció Civil

Veure'n més

Dades de contacte

Plaça Miquel Martí i Pol núm. 1 (entre els carrers Pablo Picasso, Vicenç Fonolleda i Joaquim Mir).

Telèfon: 93 544 50 96, però per a qualsevol urgència cal trucar al telèfon 112

FAX : 93 571 95 17

Sobre el servei

La Policia Municipal de Mollet és un cos format per una setantena d'agents i pel personal funcionari adscrit a les tasques administratives. Té la clara missió de donar un servei de seguretat pública de qualitat i uns valors de professionalitat, compromís, integritat, disciplina, modernitat, transparència i proximitat a la ciutadania. És una organització que treballa cada dia per ser valorada pels veïns i les veines a qui dona servei, per contribuir a la millora de la convivència ciutadana i per ser un model de referència per a altres policies.

POLI.jpg

La Policia Municipal depèn de l’Ajuntament i és un institut armat de naturalesa civil, amb estructura i organització jerarquitzada. A Mollet, conserva la denominació de Policia Municipal per raons històriques i s’estructura per dur a terme les seves funcions.