Educació

Notícies RSS

L'Ajuntament de Mollet amplia el programa de Patis Oberts amb l'obertura de l’escola Joan Abelló

A partir d’aquest divendres, l’escola Joan Abelló obrirà el seu pati perquè la ciutadania en faci ús. D’aquesta manera se suma a les escoles Joan Salvat Papasseit, Col·legis Nous i Sant Jordi. L’obertura dels patis més enllà de l’horari escolar s’emmarca dins del projecte Pla Educatiu Entorn amb l’objectiu que tots els molletans i molletanes aprofitin aquests espais escolars per esbargir-se.

Educació

L’Ajuntament lliura el NIF a les cooperatives escolars creades en la 11a edició del programa CUEME

El regidor d’Educació, Raúl Broto Cervera, i el regidor d’Ocupació, Juanjo Baños González, han lliurat el NIF a les 9 cooperatives escolars de 7 centres educatius de Mollet que aquest curs participen en aquesta activitat escolar impulsada pels programes Cultura Emprenedora a l’Escola (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona, i Aprendre a Emprendre, impulsat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Educació

Veure'n més

Dades de contacte

Institut Municipal d'Educació

Plaça Major, 1

935 635 125

ime@molletvalles.cat

Sobre el servei

El Servei d’Educació gestiona la política educativa municipal i actua per a que l’oferta educativa s’adeqüi a les necessitats de la població. És responsable de la dinàmica educativa, de les competències locals en matèria educativa i de les escoles municipals.

En aquest apartat trobaràs tota la informació relativa a l’oferta educativa dels centres escolars de la ciutat de Mollet del Vallès.