Educació

Agenda RSS

Veure'n més

Notícies RSS

Primera trobada participativa

Comença el procés participatiu per elaborar el nou Pla Local de Joventut

Aquest dijous 18 d’abril s'ha fet la primera acció participativa del procés de redacció del nou Pla Local de Joventut de Mollet del Vallès. A partir d’aquí, s’aniran realitzant diferents trobades amb el jovent de la ciutat i d’altres col·lectius per tal d’elaborar un document que sigui l’eina per a definir, impulsar i coordinar les polítiques de joventut a Mollet els propers anys.

Educació

Moment del taller

La Gasol Foundation promou l’alimentació saludable a les tres escoles bressol de Mollet

La Gasol Foundation, a través del seu projecte PRESAFALÍN, està duent a terme al llarg d’aquest curs 2023 – 2024 un seguit de tallers a les tres escoles bressol de Mollet del Vallès per tal de promoure la salut dels infants i les seves famílies a través de l'apoderament, la promoció d'habilitats, aptituds i coneixements per a l'adopció i manteniment d'hàbits saludables en l'àmbit familiar des de la primera infància. Aquest dimecres, el taller s’ha adreçat a la promoció de l’alimentació saludable.

Educació

Alumnes de Can Vila i l’EBM La Filadora plantant l'hort escolar

Alumnes de Can Vila i l’EBM La Filadora planten un hort escolar

Alumnes de l’Escola d’Educació Especial Can Vila s’han desplaçat aquest dimarts fins l’Escola Bressol Municipal La Filadora per plantar un hort escolar, una activitat en la que també hi han participat els infants de l’escola bressol. La iniciativa s’emmarca en un projecte de l’Ajuntament de Mollet del Vallès per promoure la interrelació entre els centres de la ciutat i el consum d’aliments de proximitat i l’alimentació saludable a través de l’aprenentatge.

Educació

Veure'n més

Dades de contacte

Institut Municipal d'Educació

Plaça Major, 1

935 635 125

ime@molletvalles.cat

Sobre el servei

El Servei d’Educació gestiona la política educativa municipal i actua per a que l’oferta educativa s’adeqüi a les necessitats de la població. És responsable de la dinàmica educativa, de les competències locals en matèria educativa i de les escoles municipals.

En aquest apartat trobaràs tota la informació relativa a l’oferta educativa dels centres escolars de la ciutat de Mollet del Vallès.