Drets humans, solidaritat i cooperació

Notícies RSS

Bisharo Ali Hussein

Les activistes Bisharo Ali Hussein i Karima Shujazada expliquen la seva lluita pels drets humans a les escoles del municipi

La darrera edició del Ciutats Defensores dels Drets Humans ha portat al municipi les defensores Bisharo Ali Hussein (Kènia) i Karima Shujazada (Afganistan). Han parlat, respectivament, de la lluita per la igualtat de gènere i la salut, els drets i el benestar de les nenes i dones a l’Àfrica, i de la situació de les dones i les persones refugiades afganeses.

Drets Humans

Cartell Ciutats Defensores Primavera 2024

Les activistes Bisharo Ali Hussein i Karima Shujazada, protagonistes del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

En aquesta nova edició del projecte Ciutats defensores dels Drets Humans visitaran les escoles de Mollet la defensora kenyana Bisharo Ali Hussein el dijous 11 d’abril per tractar temes de drets de les persones migrades i refugiades, i la defensora afganesa Karima Shujazada, el divendres 12 d’abril, per tractar temes de defensa dels drets de les dones i de les persones refugiades.

Drets Humans

Cartell de la Marató de Donants de Sang

Mollet del Vallès se suma a la Marató de Donants de Sang

Mollet del Vallès se suma a la Marató de Donants de Sang que es durà a terme de l’11 al 19 de gener arreu de Catalunya. Uns dies durant els quals s’espera aconseguir remuntar les donacions i restablir les reserves de sang que s’han vist afectades per les festivitats de Nadal. A Mollet, el divendres 12 de gener, de 10 a 21 h, el Mercat Vell acollirà aquesta campanya especial de donació de sang i plasma on es preveu arribar a les 200 donacions.

Salut Pública

Veure'n més

Dades de contacte

Plaça Major, 1

93 571 95 00. 

ajuntament@molletvalles.cat