Benestar Animal

Notícies RSS

Gos a la via pública

El Ple de l’Ajuntament aprova obligar als responsables de gossos a diluir l’orina amb aigua

El Ple de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a proposta de l’equip de govern, ha aprovat aquest dilluns per una àmplia majoria, l’obligació dels responsables de gossos de diluir amb aigua els orins. Aquesta modificació de l’Ordenança de Tinença Responsable d’Animals de Companyia és una mesura més de les que està impulsant l’Ajuntament per tal de millorar l’estat de la via pública i en definitiva de la ciutat.

Convivència

S’obre la consulta prèvia per modificar l'ordenança municipal de tinença d’animals de companyia

S’obre la consulta prèvia per modificar l'ordenança municipal de tinença d’animals de companyia

L’Ajuntament de Mollet del Vallès obrirà el període de consulta pública prèvia a la modificació de l'ordenança municipal de tinença d’animals de companyia. L’objectiu d’impulsar aquesta ordenança és buscar una solució a l'impacte que tenen els orins de gossos sobre la neteja i mobiliari urbà. El procés participatiu estarà obert fins el 15 d’octubre i les aportacions es poden fer a través del següent enllaç:  https://participa311-mollet.diba.cat/processes/ordenances-animalsdecompanyia

Veure'n més

Dades de contacte

Contacte:

Correu electrònicbenestaranimal@molletvalles.cat

Telèfon: 93 571 95 00

Sobre el servei

A Mollet del Vallès els animals són ciutadans de ple de dret i, com a éssers dependents, ens correspon a tots garantir-ne el benestar i fomentar una bona convivència amb tota la ciutadania (també amb els qui, legítimament, no gaudeixen de la seva bona companyia).

En aquest sentit, la convivència, la defensa i la protecció dels animals és una carrera de fons en la qual l’Ajuntament de Mollet fa molts anys que treballa amb el suport de totes les entitats i el voluntariat.

L’any 2019 es va crear la Regidoria de Respecte Animal i al gener de 2020 la coordinadora d'entitats.

L’any 2003 es va aprovar l’Ordenança municipal sobre la protecció, la tinença i la venda d’animals, que el 2017 es va renovar per ajustar el marc normatiu a la realitat jurídica actual.