Benestar Animal

Notícies RSS

Parc infantil Mollet

L’Ajuntament de Mollet licita el manteniment i millora de les àrees de joc infantil i el manteniment i millora de les àrees de lleure per a gossos

Els projectes contemplen el manteniment de les àrees de joc infantil de tots els espais públics i també dels centres escolars durant els propers 4 anys així com un Pla de millora i modernització que incrementarà la seguretat i la jugabilitat. Per primera vegada també es licita un contracte específic per al manteniment i millora de les àrees de lleure per a gossos de la ciutat.

Infantil

Gos a la via pública

El Ple de l’Ajuntament aprova obligar als responsables de gossos a diluir l’orina amb aigua

El Ple de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a proposta de l’equip de govern, ha aprovat aquest dilluns per una àmplia majoria, l’obligació dels responsables de gossos de diluir amb aigua els orins. Aquesta modificació de l’Ordenança de Tinença Responsable d’Animals de Companyia és una mesura més de les que està impulsant l’Ajuntament per tal de millorar l’estat de la via pública i en definitiva de la ciutat.

Convivència

Veure'n més

Dades de contacte

Contacte:

Correu electrònicbenestaranimal@molletvalles.cat

Telèfon: 93 571 95 00

Sobre el servei

A Mollet del Vallès els animals són ciutadans de ple de dret i, com a éssers dependents, ens correspon a tots garantir-ne el benestar i fomentar una bona convivència amb tota la ciutadania (també amb els qui, legítimament, no gaudeixen de la seva bona companyia).

En aquest sentit, la convivència, la defensa i la protecció dels animals és una carrera de fons en la qual l’Ajuntament de Mollet fa molts anys que treballa amb el suport de totes les entitats i el voluntariat.

L’any 2019 es va crear la Regidoria de Respecte Animal i al gener de 2020 la coordinadora d'entitats.

L’any 2003 es va aprovar l’Ordenança municipal sobre la protecció, la tinença i la venda d’animals, que el 2017 es va renovar per ajustar el marc normatiu a la realitat jurídica actual.