Residus i reciclatge

Notícies RSS

Imatge Premi Europeu de la Prevenció de Residus (EWWR)

Mollet opta al Premi Europeu de la Prevenció de Residus

Mollet del Vallès és una de les candidatures catalanes que optarà al Premi Europeu de la Prevenció de Residus (EWWR) 2024 en la categoria d’Administració Pública per la seva iniciativa “Dia lliure d’envasos d’un sol ús al Mercat Municipal”. Aquesta acció, emmarcada dins la Campanya Mercat Zero Envasos, va ser fruit d’un procés participatiu per assolir el repte de reduir l’ús d’envasos de plàstic d’un sol ús al Mercat Municipal i disminuir, per tant, la petjada ecològica que provoquen. La Cerimònia de lliurament dels premis de l’EWWR es durà a terme el pròxim 18 de juny a Marsella.

Comerç

Factura

Els rebuts d’aigua i escombraries arribaran per separat a partir d’aquest any 2024

A partir del dimarts 2 d'abril, els veïns i veïnes de Mollet del Vallès rebran els rebuts de l’aigua i dels residus, que per primer cop vindran per separat. L’objectiu és que la població pugui veure i entendre d’una manera més comprensible el cost de cadascun dels serveis i el que correspon a cada concepte.

Actualitat

Veure'n més

Dades de contacte

Plaça Major, 1

93 571 95 00

ajuntament@molletvalles.cat

Sobre el servei

A Mollet treballem per gaudir d'una ciutat respectuosa amb el medi ambient, fomentant el reciclatge, la reutilització i la reducció de residus; amb un espai públic net i de qualitat.