Residus i reciclatge

Notícies RSS

Brossa fora del contenidor

Mollet obre 80 expedients per deixar la brossa fora del contenidor

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha engegat un treball de camp per tal de detectar els punts negres en els quals es deixen residus a la via pública, ja sigui abandonant bosses a papereres de carrers i places, al costat dels contenidors o bé deixant residus voluminosos. Des del consistori ja fa mesos que es treballa per solucionar-ho i ja s’han detectat una sèrie de punts negres i s’han obert una vuitantena d’expedients sancionadors.

Via Pública

Presentació dels resultats del projecte Mercat zero envasos

Les parades del Mercat Municipal proposen accions de millora per reduir l'ús d'envasos de plàstic d’un sol ús

Aquesta és una de les conclusions que s’ha extret de l’estudi participatiu per analitzar la generació d’envasos de plàstic d’un sol ús (bosses, safates de porexpan, carmanyoles, entre d’altres) al Mercat Municipal i trobar possibles accions per reduir-lo.

Educació

Es torna a posar en marxa la campanya de reciclatge adreçada al sector de la restauració de la ciutat

Es torna a posar en marxa la campanya de reciclatge adreçada al sector de la restauració de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès tornarà a posar en marxa una campanya informativa amb l’objectiu de donar suport al reciclatge, especialment de vidre, als comerços de restauració i hostaleria de la ciutat. Per difondre aquesta iniciativa, uns informadors ambientals explicaran als comerços com funciona el reciclatge d’envasos de vidre, resoldran els seus dubtes i els hi donaran eines per millorar el reciclatge. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Mollet fa un pas més per seguir aplicant mesures que ajudin a reduir l’impacte de l’emergència climàtica.

Comerç

Veure'n més

Dades de contacte

Plaça Major, 1

93 571 95 00

ajuntament@molletvalles.cat

Sobre el servei

A Mollet treballem per gaudir d'una ciutat respectuosa amb el medi ambient, fomentant el reciclatge, la reutilització i la reducció de residus; amb un espai públic net i de qualitat.