Esports

Notícies RSS

La XXX Nit de l’Esport reconeix els i les millors esportistes de Mollet

El Teatre Can Gomà ha acollit la Nit de l’Esport, una festa que enguany compleix els 30 anys i en la que s’ha reconegut els i les esportistes, equips i entitats que han destacat al llarg de la temporada 2021-2022 ja sigui pels seus èxits o per la promoció de l’esport local. El jurat ja ha donat a conèixer els i les finalistes d’una edició que per celebrar els seus 30 anys ha incorporat un premi especial coincidint amb aquest aniversari.

Esports

Ja es coneixen els i les finalistes de la Nit de l’Esport 2023

El Teatre Can Gomà, un any més, acollirà la Nit de l’Esport, una festa que enguany compleix els 30 anys i en la que es reconeix els i les esportistes, equips i entitats que han destacat al llarg de l’any anterior ja sigui pels seus èxits o per la promoció de l’esport local. El jurat ja ha donat a conèixer els i les finalistes d’una edició que per celebrar els seus 30 anys incorpora un premi especial coincidint amb aquest aniversari.

Esports

24 anys corrent per Sant Vicenç

El 29 de gener, en el marc de la Festa Major d’hivern, tindrà lloc la XXIV Cursa Popular Sant Vicenç, 13è Memorial Jordi Solé Tura. L’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Club Atlètic Mollet, organitzadors de la cursa, han presentat aquest esdeveniment que ja és tot un referent esportiu, cultural i popular de la ciutat. Així mateix, per quart any, la cursa també comptarà amb la participació com atletes de membres dels cossos de Seguretat Pública (La Internacional Police Association Vallès Oriental)

Esports

Veure'n més

Dades de contacte

Departament d'Esports: 93 571 95 00

Sobre el servei

La ciutat compta amb un ampli teixit associatiu de primer nivell que permeten practicar gran varietat de disciplines esportives i que assoleixen grans èxits fora de Mollet.


La tradició esportiva de Mollet ve de lluny, i per aquest motiu Mollet va ser escollida subseu Olímpica i Paralímpica de Barcelona’92 de tir olímpic, així com Ciutat Europea de l’Esport el 2017 on es van practicar centenars d’activitats i es va posar en marxa la prova pilot de la recepta esportiva o subseu del mundial World Roller Game, en el que van participar més de 6.000 esportistes de 117 països diferents, acollint la disciplina de Roller Derby, el 2019.