Serveis Socials

Notícies RSS

L’Ajuntament organitza un taller de suport emocional als cuidadors de persones dependents

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través dels Serveis Socials, ha organitzat un  taller adreçat als cuidadors i cuidadores no professionals de persones en situació de dependència. Aquestes trobades del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i tenen com a objectiu crear un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals.

Benestar Social

Veure'n més

Dades de contacte

Equip Bàsic d'Atenció Social. Sector Nord
c. Miguel de Cervantes, 19-23 (Centre Cívic L'Era)
Telèfon 93 570 09 08
Atén la població dels barris de Can Borrell, Col·legis Nous, Plana Lledó, Santa Rosa, Lourdes, Gallecs i l'Àrea del Tir Olímpic

Equip Bàsic d'Atenció Social. Sector Sud
c. Àngel Guimerà, 15 (CIRD Joana Barcala)
Telèfon: 93 570 77 47
Atén la població dels barris del Calderí, la Casilla, Can Pantiquet, Estació de França, Estació del Nord, Riera Seca i Zona Centre, i del polígon Can Prat.

Equip d'Atenció a la Dependència
pl. Major, 1 (Casa de la Vila)
Telèfon: 93 571 95 00
Atèn tota la població de Mollet en situació de dependència.

Sobre el servei

Per accedir al servei, cal concertar una primera visita amb l'Equip Bàsic d'Atenció Social del barri on te domicili la persona o la família interessada.

Els Equips estan formats per assistentes socials, educadors i altres professionals que informen, orienten i assessoren sobre problemàtiques socials; tramiten sol·licituds d'ajuts i en fan el seguiment (pensions assistencials, residències d'avis, ajuda a domicili, etc.), i faciliten l'accés a d'altres serveis i recursos especialitzats.