Cultura

Agenda RSS

Veure'n més

Notícies RSS

Una Nit amb Abelló

Una Nit amb Abelló

Aquest divendres 2 de juny s’escenificarà l’espectacle a l’aire lliure Una Nit amb Abelló coincidint amb el seguit d’actes i exposicions que s’estan duent a terme aquest any per commemorar el centenari del naixement de l’artista molletà.

Cultura

Una Nit amb Abelló

Una Nit amb Abelló

Dins de les activitats que el Museu Abelló durà a terme del 13 al 21 de maig per celebrar el Dia Internacional dels Museus, que sota el tema Museus, sostenibilitat i benestar enguany vol reivindicar que aquests espais contribueixen de manera fonamental al benestar i al desenvolupament sostenible de les nostres comunitats, el dissabte 2 de juny a les 21h s’escenificarà l’espectacle Una Nit amb Abelló coincidint amb el seguit d’actes i exposicions que s’estan duent a terme aquest any per commemorar el centenari del naixement de l’artista molletà.

Cultura

41 anys de la Fira de Sant Ponç a Mollet

41 anys de la Fira de Sant Ponç a Mollet

El dijous 11 de maig se celebrarà la tradicional Fira de Sant Ponç que organitza l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD). Un any més, la Rambla es tornarà a omplir de parades amb productes elaborats per les persones usuàries de l’Institut, de 9:30 a 18 h aproximadament.

Comerç

Veure'n més

Dades de contacte

Adreça: Plaza Major 1, Mollet del Valles

Tel: 93571 95 00

Adreça electrònica: cultura@molletvalles.cat