Cultura

Agenda RSS

Veure'n més

Notícies RSS

Imatge de Sant Jordi

Els llibres, les roses i la música tornaran a ser els protagonistes de Sant Jordi a Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i diverses entitats del municipi han organitzat una desena d’activitats per celebrar aquesta Diada i omplir un any més la ciutat de llibres i de roses. Els actes començaran el divendres 19 d’abril i s’acabaran el dissabte 18 de maig amb el lliurament de premis del XXXII Certamen Literari de Sant Jordi.

Actes de ciutat

Imatge de Mollet Art

Mollet Art 2024 aterra al Museu Abelló amb la mostra dels artistes seleccionats i l’exposició individual d’Irena Visa

El proper divendres 19 d’abril a les 7 de la tarda, el Museu Abelló presentarà l’exposició Mollet Art 2024 que mostra l’obra dels joves artistes seleccionats en la darrera edició d’aquest certamen. Com és habitual, també es presenta l’exposició individual del seleccionat de l’edició anterior: FER | VEURE | RES . Una trilogia arqueològica de Irena Visa

Cultura

Espectacle de la MITMO 2024

La 17a edició de la Mostra Internacional de Titelles aplega milers de persones a Mollet

La ciutat de Mollet ha esdevingut de nou el centre neuràlgic de les titelles amb la 17a edició de la MITMO. Milers de persones han gaudit dels espectacles durant els dies 12, 13 i 14 d’abril en carrers i places de la ciutat. Les entrades per als espectacles en espais com el Mercat Vell, el Centre Cultural La Marineta i la Sala Fiveller han penjat el cartell de complet. La Mostra ha estat organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès i la companyia molletana Galiot Teatre.

Cultura

Veure'n més

Dades de contacte

Adreça: Plaza Major 1, Mollet del Valles

Tel: 93571 95 00

Adreça electrònica: cultura@molletvalles.cat