Difusió cultural Programes de difusió cultural adreçats al públic general. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Difusió cultural

Programes de difusió cultural adreçats al públic general.
Arts i Escena.

Arts i Escena

Programació de difusió cultural municipal, d’arts escèniques, música, cinema i arts plàstiques, desenvolupada als equipaments culturals de la ciutat. S’articula per quadrimestres, el primer d’octubre a gener i el segon de febrer a maig.

MITMO.

MITMO

La Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO) va néixer l'any 2007 amb la voluntat de consolidar-se com a una cita internacional i imprescindible en l'apassionant món dels titelles. La Mostra, que se celebra durant el mes d'abril, està impulsada per la companyia local Galiot Teatre i organitzada de manera conjunta amb l'Ajuntament.

Dia Internacional del Teatre.

Dia Internacional del Teatre

Programació d’activitats tan formatives com de difusió cultural al voltant del Dia Internacional del Teatre.

L'Habitació del Farmacèutic.

L'Habitació del Farmacèutic

L'Habitació del Farmacèutic és un projecte cultural iniciat l'any 2015, que pretén esdevenir l'escenari per a noves propostes de creació audiovisual, en un sentit ampli i multidisciplinari.

MMW.

MMW

El Mollet Music Week és un festival de música d’estiu de gran format adreçat al públic més jove de la ciutat, que es realitza al Parc de Ca l'Estrada. Neix amb la clara intencionalitat de fomentar l'activitat cultural i d'oci del col·lectiu més jove.

Refresc'art.

Refresc'art

Programació de difusió cultural de petit format d’estiu, creada amb la intenció de promocionar esdeveniments d’oci atractius majoritàriament gratuïts a cavall entre la programació d’hivern d’Arts i Escena i la Festa Major.

Sona Mollet.

Sona Mollet

Sona Mollet és un festival internacional de música promogut per l'Ajuntament de Mollet amb la col·laboració del Conservatori del Liceu i el Conservatori d'Amsterdam, un dels més importants d'Europa.

Vila del Llibre.

Vila del Llibre

El Festival Vila del Llibre és una festa cultural que es desenvolupa al voltant d'un mercat d'editorials independents i d'un programa d'actes durant tot un cap de setmana. És una iniciativa de la Xarxa de Viles del Llibre, el circuït de municipis catalans que organitzen activitats al voltant de la cultura i del món del llibre.