Equipaments culturals i cívics Coneix la xarxa de Centres Cívics i Culturals de la ciutat. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Equipaments culturals i cívics

Coneix la xarxa de Centres Cívics i Culturals de la ciutat.
Biblioteca Can Mulà - Jordi Solé Tura.

Biblioteca Can Mulà - Jordi Solé Tura

La Biblioteca Can Mulà - Jordi Solé Tura depèn de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, que la gestiona en conveni amb la Diputació de Barcelona. Forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Centre Cívic de Can Borrell.

Centre Cívic de Can Borrell

La masia de Can Borrell, d'època medieval, està situada al parc del mateix nom. L’objectiu de la restauració i rehabilitació d'aquest edifici va ser doble: dotar la ciutat d'un equipament municipal per respondre a les necessitats de la zona i, alhora, recuperar aquesta masia fortificada per preservar la memòria històrica de Mollet.

Centre Cívic de Can Pantiquet.

Centre Cívic de Can Pantiquet

El Centre Cívic de Can Pantiquet es va inaugurar de forma conjunta amb el parc de Lluís Companys, que l'envolta, el 25 de gener de 1992. Aquest equipament públic té 1.100 m2 de superfície útil al servei del lleure i la formació de les persones dels barris més propers.

Centre Cívic de Lourdes.

Centre Cívic de Lourdes

El Centre Cívic de Lourdes es va inaugurar el 22 de gener de 1993. Està situat al barri més allunyat del centre urbà de Mollet i es va obrir per donar un servei més proper a la gent que hi viu. Disposa d’una sala d’actes i diferents aules per a tallers i activitats.

Centre Cívic L'Era.

Centre Cívic L'Era

El Centre Cívic L'Era està situat al barri de la Plana Lledó. Va ser inaugurat el 7 de novembre de 1999, després de la rehabilitació de l'edifici que acollia l’antiga escola Sant Gervasi.

Centre Cultural La Marineta.

Centre Cultural La Marineta

El Centre Cultural La Marineta es va obrir com a primer centre cultural de la ciutat l’any 1987. Ocupa una antiga masia renaixentista del segle XVI, que a partir del segle XIX es va convertir en un hostal, quan els propietaris, la família Calderó, la van arrendar.

Centre de Serveis Can Lledó.

Centre de Serveis Can Lledó

La rehabilitada masia de Can Lledó va obrir el gener del 2007 com a centre de serveis per a la ciutadania de Mollet i del Baix Vallès. Acull serveis d'àmbit comarcal de sectors ben diversos.

Espai Marta López Izquierdo.

Espai Marta López Izquierdo

El nou Espai d’Entitats porta el nom de Marta López Izquierdo, la molletana que l’any 2015 va ser víctima de l’accident aeri de Germanwings als Alps francesos. L’espai està ubicat a la primera planta de l’edifici situat a l’Avinguda Jaume I, 32.

Hotel d'Entitats La República.

Hotel d'Entitats La República

L'equipament acull tot tipus d'activitats (cursos, tallers, xerrades, concerts, exposicions, etc.), tant organitzades per l’Ajuntament com per les entitats ciutadanes. És la seu de diverses entitats ciutadanes.

Mercat Vell.

Mercat Vell

Mercat cobert projectat per l'Ajuntament de Mollet del Vallès l'any 1935, en un moment en què la ciutat tenia 6.000 habitants.

Museu Abelló.

Museu Abelló

L’any 1996, el pintor molletà Joan Abelló fa donació a l’Ajuntament del Mollet del seu fons d’art i es crea la Fundació Municipal Joan Abelló. Tres anys després, s’inaugura el Museu, el 29 de març de 1999, en un edifici modernista del qual es conserva la façana i que havia estat antigament caserna de la Guàrdia Civil.

Teatre Municipal de Can Gomà.

Teatre Municipal de Can Gomà

El Teatre Can Gomà està situat a l’edifici del mateix nom, que fou construït l’any 1947 per l’arquitecte Francesc Vilagut per a la producció de cava.