Biblioteca Can Mulà - Jordi Solé Tura La Biblioteca Can Mulà - Jordi Solé Tura depèn de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, que la gestiona en conveni amb la Diputació de Barcelona. Forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Biblioteca Can Mulà - Jordi Solé Tura

La Biblioteca Can Mulà - Jordi Solé Tura depèn de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, que la gestiona en conveni amb la Diputació de Barcelona. Forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals.
Biblioteca Can Mulà - Jordi Solé Tura.

L'equipament porta el nom de Can Mulà, l'antiga masia on s'allotjava la família propietària de la ja desapareguda fàbrica tèxtil del mateix nom. L'edifici va ser remodelat el 1990 com a centre cultural, any en el que s'inaugura la Biblioteca Can Mulà.

El fons de la sala de lectura prové de l'antiga biblioteca creada l'any 1964 dins l'antic casal cultural. L'any 2001 la biblioteca va ser ampliada i remodelada per donar un millor servei als usuaris.

Més informació

Horari

Dimarts a dissabte, de 10 a 13.45 h.

Dilluns a divendres, de 16 a 20.30 h.

Tanca els dissabtes del mes de juliol.

Any de fundació
1990
Adreça
Carrer Alsina, 1
Emails
Telèfon
93 570 16 17
Webs
Visitar web externa
Serveis
La Biblioteca Can Mulà disposa de diferents espais, distribuïts en quatre sales, amb un total de 933 m2. Planta baixa: -Àrea d'informació i préstec. -Àrea general. Fons de coneixements. -Àrea infantil. Fons i serveis per a usuaris menors de 14 anys. Primera planta: -Àrea de música, publicacions periòdiques, fons de ficció, literatura, llengua, biografies, fotografia i cinema. Segona planta: -Sala polivalent. Espai pensat per a la realització d'activitats de dinamització a la lectura. També habilitat com a aula d'estudi.

Esdeveniments