Centre de Serveis Can Lledó

Dades de contacte

Any de fundació
2007
Adreça
Carrer Comte d'Urgell, 26 (plaça Mercè Rodoreda)
Telèfon
93 579 83 44

Sobre el servei

El Centre de Serveis Can Lledó acull serveis d'àmbit comarcal de sectors diversos:

- Síndic Personer: La tasca del Síndic Personer és defensar els interessos de la ciutadania de Mollet davant les actuacions o omissions de l'administració local (Tel. 93 544 00 71 / sindicpersoner@molletvalles.cat).

- Centre d'Estudis Molletans (CEM): Entitat municipal dedicada a la recerca i difusió d'estudis, en qualsevol disciplina, de l'àmbit de Mollet i el Baix Vallès. (cem@molletvalles.cat).

- Servei Local de Català: trobaràs informació sobre els cursos més adequats al teu nivell de català, recursos per a l'autoaprenentatge i per practicar la llengua amb el programa de Voluntariat per la llengua. També s'ofereix assessorament i gestió lingüística per a particulars, empreses i comerços. (Tel. 93 570 19 92 / mollet@cpnl.cat).

- Associació de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya Segle XXI, (ADHEC s.XXI): Associació sense ànim de lucre que organitza formació, fa promoció de l'autoocupació i dona orientació i suport tècnic a emprenedors i emprenedores. (http://www.adhec.es/ adhecxxi@gmail.com/ ).

- Associació Mollet Contra el Càncer: associació sense ànim de lucre que fomenta la formació, l'educació i la investigació en temes relacionats amb l'oncologia. Dona suport a persones afectades per malalties oncològiques, a familiars i amics i organitza activitats divulgatives, informatives i preventives. (T. 647 762 242 / molletcontraelcancer@gmail.com/ www.molletcontraelcancer.cat).

Horari

De 9 a 21 h.