L'Ajuntament https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L'Ajuntament

Alcaldessa.

Alcaldessa

Nascuda a Mollet del Vallès el 3 de desembre de 1979. Va créixer al barri d’El Calderí i va estudiar a l’escola Montseny i a l’institut Vicenç Plantada.

Casa de la Vila.

Casa de la Vila

La Casa de la Vila es troba a la plaça Major, número 1, a l’illa de Can Mulà. És obra de l'equip d'arquitectes Serra-Vives-Cartagena i es va inaugurar el 9 de novembre de 2002. L'edifici alberga diferents serveis municipals.

Economia i hisenda.

Economia i hisenda

Tota la informació sobre la gestió econòmica, pressupostària i de contractació de l'Ajuntament per saber com es gestionen els recursos públics.

Mollet amb els ODS - Agenda 2030 de Nacions Unides.

Mollet amb els ODS - Agenda 2030 de Nacions Unides

El setembre de 2020, el ple de l’Ajuntament de Mollet a proposta de l’equip de govern, aprovava per unanimitat adherir-se a la Declaració de Nacions Unides sobre l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Retiment de comptes.

Retiment de comptes

La rendició de comptes és un espai d'interlocució entre els servidors públics i la ciutadania. Té com a finalitat generar transparència, condicions de confiança entre governants i ciutadans i garantir l'exercici de l’avaluació dels serveis i de les polítiques públiques de l’Ajuntament.

Transparència.

Transparència

L’Ajuntament de Mollet del Vallès fa pública la informació necessària per tal que la ciutadania pugui participar en els assumptes públics i controlar que l’Ajuntament exerceix de forma transparent la seva actuació i en ret comptes de manera oberta i accessible.