Publicacions L'Ajuntament, els centres d'estudi i el Museu Abelló publiquen de forma regular llibres i revistes amb informacions d'interès local. Algunes d'aquestes publicacions són gratuïtes; d'altres estan a la venda. Totes les podeu trobar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), plaça Major, 1, telèfon 93 571 95 00, oberta de 8 del matí a 7 de la tarda. Algunes també es poden comprar al Museu Abelló, a les llibreries de Mollet i de Granollers i, per Internet, a Bestiari. Aquestes publicacions, a més, es poden consultar a la Biblioteca Can Mulà o consultar i descarregar en format pdf en aquest web. S'inclou també la relació de llibres de temàtica local, publicats durant més de cent anys. Uns estan a la venda, d'altres es poden consultar en format pdf en aquest web, per gentilesa dels autors o editors, i la majoria es poden consultar a les biblioteques públiques. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Publicacions

L'Ajuntament, els centres d'estudi i el Museu Abelló publiquen de forma regular llibres i revistes amb informacions d'interès local. Algunes d'aquestes publicacions són gratuïtes; d'altres estan a la venda. Totes les podeu trobar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), plaça Major, 1, telèfon 93 571 95 00, oberta de 8 del matí a 7 de la tarda. Algunes també es poden comprar al Museu Abelló, a les llibreries de Mollet i de Granollers i, per Internet, a Bestiari. Aquestes publicacions, a més, es poden consultar a la Biblioteca Can Mulà o consultar i descarregar en format pdf en aquest web. S'inclou també la relació de llibres de temàtica local, publicats durant més de cent anys. Uns estan a la venda, d'altres es poden consultar en format pdf en aquest web, per gentilesa dels autors o editors, i la majoria es poden consultar a les biblioteques públiques.
Volums de la revista Notes.

Volums de la revista Notes

La revista Notes és una miscel·lània que aplega articles de recerca i divulgació relatius a Mollet del Vallès i els pobles veïns (Baix Vallès). Des del volum 12 inclou un monogràfic. Se n'edita un volum anual, el qual es presenta cada 22 de gener (diada de Sant Vicenç, patró de la ciutat de Mollet del Vallès).

Col·lecció Vicenç Plantada.

Col·lecció Vicenç Plantada

La col·lecció Vicenç Plantada té com a objectiu publicar estudis i materials monogràfics relatius a Mollet del Vallès i els pobles veïns (Baix Vallès) de manera rigorosa i divulgadora alhora. La col·lecció pren el nom de Vicenç Plantada i Fonolleda (1839-1913), l’estudiós molletà que va fer importants contribucions al coneixement de la ciutat. Els llibres es poden adquirir a la botiga del Museu Abelló (Berenguer III, 122).

L'Estenedor. Revista digital de llengua catalana.

L'Estenedor. Revista digital de llengua catalana

L'Estenedor de Mollet del Vallès és una publicació digital que va "néixer" l'any 2001. S'elabora conjuntament amb l'Ajuntament de Mollet i des de l'any 2015 amb el CET Taller Alborada (IMSD).