Medi Ambient i Sostenibilitat

Notícies RSS

La Festa Verda i de la Biodiversitat arriba el 4 de juny

La Festa Verda i de la Biodiversitat arriba el 4 de juny

L’Ajuntament de Mollet del Vallès organitza, un any més, la Festa Verda i de la Biodiversitat el diumenge 4 de juny de 10 a 14 h, al parc de Can Borrell.  Les activitats que s’organitzen durant la trobada són per a totes les edats i ben diverses amb l’objectiu de mostrar la cara més verda i sostenible de la ciutat.

Medio Ambiente

Torna a Mollet el Projecte Orenetes

Torna a Mollet el Projecte Orenetes

Mollet del Vallès és un dels municipis catalans que té censats més nius d’orenetes, un ocell insectívor estrictament protegit i de gran interès com a indicador ambiental. Aquesta voluntat per preservar aquesta espècie va portar fa anys a l’Ajuntament de Mollet a formar part del Projecte Orenetes que promou l’Institut Català d’Ornitologia, una iniciativa d’estudi dels ocells en el medi urbà basada en la participació ciutadana i en el seguiment dels nius d’orenetes cuablanca.

Educació

Veure'n més

Dades de contacte

Plaça Major, 1

93 571 95 00

ajuntament@molletvalles.cat

Sobre el servei

Mollet és avui una ciutat rica en biodiversitat: plantes, arbres i animals, vida, colors i sons acompanyen el dia a dia de les persones que hi viuen. Mollet té, actualment, 80 ha de zona verda, més de 14.500 arbres de 194 espècies diferents, i diverses espècies d’animals i de plantes silvestres. A més, la ciutat fa una aposta clara a l’hora de planificar les polítiques i actuacions de l’Ajuntament, amb l'objectiu de reduir les emissions de CO2 i altres gasos d’efecte hivernacle en un 40% com a mínim per a l’any 2030, mitjançant l’eficiència, l’estalvi i l’augment de l’ús de fonts d’energia renovables.