Medi Ambient i Sostenibilitat

Notícies RSS

Recicla el teu arbre i plantes de Nadal!

A partir de dilluns 9 i fins el 13 de gener, l’Ajuntament de Mollet del Vallès posa a disposició de la ciutadania el telèfon 93 563 51 16 per comunicar que es volen reciclar arbres o plantes de Nadal que han tingut a casa durant aquestes festes i que no volen conservar, només cal indicar el lloc (carrer, número) on es deixarà i l'Ajuntament ho passarà a recollir.

Medi Ambient

Es posa en marxa el projecte Mollet Solar

S’inicien les obres d’instal·lació de les primeres plaques solars del projecte Mollet Solar a l’Escola Can Besora. L’energia generada servirà per abastir l’escola i tres edificis més. En aquest cas s’hi afegeix un component educatiu i pedagògic de conscienciació sobre les energies renovables, del qual se’n podrà beneficiar l’Escola. La propera actuació també es farà abans que finalitzi aquest any i estarà ubicada a la nau de la Brigada Municipal.

Actualitat

L’Ajuntament dona a conèixer les mesures que s’aplicaran davant la situació de sequera

L’Ajuntament de Mollet del Vallès dona a conèixer les mesures que s’aplicaran a la ciutat per donar compliment a l’alerta de sequera decretada per l’Agencia Catalana de l’Aigua de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, l’Ajuntament ha fet públic un Ban on es precisen aquestes mesures.

Avisos

Veure'n més

Dades de contacte

Plaça Major, 1

93 571 95 00

ajuntament@molletvalles.cat

Sobre el servei

Mollet és avui una ciutat rica en biodiversitat: plantes, arbres i animals, vida, colors i sons acompanyen el dia a dia de les persones que hi viuen. Mollet té, actualment, 80 ha de zona verda, més de 14.500 arbres de 194 espècies diferents, i diverses espècies d’animals i de plantes silvestres. A més, la ciutat fa una aposta clara a l’hora de planificar les polítiques i actuacions de l’Ajuntament, amb l'objectiu de reduir les emissions de CO2 i altres gasos d’efecte hivernacle en un 40% com a mínim per a l’any 2030, mitjançant l’eficiència, l’estalvi i l’augment de l’ús de fonts d’energia renovables.