Medi Ambient i Sostenibilitat

Notícies RSS

Imatge de la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Mollet s’adhereix a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb diferents activitats

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’adhereix un any més a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb un seguit d’activitats entre el 20 i el 23. De nou, l’objectiu d’aquesta setmana és sensibilitzar la població per tal de prevenir i reduir el nombre de residus que generem. La majoria d’activitats es duran a terme al Mercat Municipal.

Educació

Operaris plantant arbres

Es plantaran més de 300 arbres fins al mes de febrer

L’Ajuntament de Mollet del Vallès plantarà 325 arbres a la ciutat entre aquest mes de novembre i el febrer de l’any vinent. Els arbres que es plantaran pertanyen a espècies que s’adapten millor a les altes temperatures i a la falta d’aigua i de reg. Permetent una gestió més sostenible de l’aigua a Mollet davant l’actual estat d’excepcionalitat de sequera que només permet el reg per subsistència de plantes i arbres.

Medi Ambient

Veure'n més

Dades de contacte

Plaça Major, 1

93 571 95 00

ajuntament@molletvalles.cat

Sobre el servei

Mollet és avui una ciutat rica en biodiversitat: plantes, arbres i animals, vida, colors i sons acompanyen el dia a dia de les persones que hi viuen. Mollet té, actualment, 80 ha de zona verda, més de 14.500 arbres de 194 espècies diferents, i diverses espècies d’animals i de plantes silvestres. A més, la ciutat fa una aposta clara a l’hora de planificar les polítiques i actuacions de l’Ajuntament, amb l'objectiu de reduir les emissions de CO2 i altres gasos d’efecte hivernacle en un 40% com a mínim per a l’any 2030, mitjançant l’eficiència, l’estalvi i l’augment de l’ús de fonts d’energia renovables.