Campanya de reciclatge adreçada al sector de la restauració de la ciutat https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Campanya de reciclatge adreçada al sector de la restauració de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès du a terme anualment una campanya informativa amb l’objectiu de donar suport en el reciclatge, especialment de vidre, als comerços de restauració i hostaleria de la ciutat.

Per difondre aquesta iniciativa uns informadors ambientals aniran als comerços amb l’objectiu de donar suport en la gestió dels residus d’envasos de vidre a cada comerç, resoldre els seus dubtes o donar-los eines per millorar el reciclatge. A més, durant la visita s’oferirà gratuïtament cubells de gran capacitat per a separar el vidre dins de l’establiment i facilitar el seu buidatge al contenidor de vidre més proper.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Mollet dona un nou pas per seguir aplicant mesures que ajudin a reduir els impactes de l’emergència climàtica.

Logo reciclatge.jpg

L’objectiu de la campanya informativa Horeca és donar eines als comerços de la restauració i d’hostaleria de la ciutat per tal que puguin fer una correcta separació dels residus que generen, especialment dels envasos de vidre.

Els informadors ambientals visitaran els comerços de restauració i hostaleria de al ciutat per conèixer de primera mà com s’està gestionant en aquests establiments el reciclatge d’envasos de vidre i informaran i donaran eines per millorar algun aspecte per a fer correctament el reciclatge, com per exemple s’informarà que al contenidor verd només es dipositen envasos de vidre (ampolles, pots i flascons sense taps).

En cas de dubtes o consultes o ampliar la informació sobre reciclatge : Departament de Justícia Ambiental i Paisatge Urbà de l’Ajuntament de Mollet 93 571 95 00 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0