Salut pública

Xarxes socials

Agenda RSS

Veure'n més

Notícies RSS

Tornen els tallers “Cuina sense pares”

Tornen els tallers “Cuina sense pares”

L’Ajuntament de Mollet del Vallès organitza dos nous taller de ‘Cuina sense pares’ el 13 i 15 de juny. Es tracta de dues sessions adreçades al jovent de 14 a 18 anys que es faran a les instal·lacions del CIRD Joana Barcala. Les inscripcions es poden fer a través de salutpublica@molletvalles.cat.

Salut

L’Ajuntament promou un estil de vida saludable a través del programa Menja bé, a Mollet !

L’Ajuntament promou un estil de vida saludable a través del programa Menja bé, a Mollet !

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el projecte Menja bé, a Mollet ! Un programa que té com a objectiu promocionar una alimentació saludable, pròxima, sostenible i ecològica en l'àmbit de les escoles, la restauració, els comerços, el Mercat i els equipaments municipals i la comunitat de Mollet en general.

Salut

Veure'n més

Dades de contacte

salutpublica@molletvalles.cat

93 571 95 00

Sobre el servei

La salut pública compren el conjunt d'activitats organitzades en la comunitat que estan dirigides a la promoció i la restauració de la salut dels individus, dels grups i de la col·lectivitat. Es tracta dels esforços organitzats d'una comunitat per incrementar i defendre la salut dels seus habitants i per restaurar-la quan s'hagi perdut. La salut pública té com a objectius principals: millorar la salut, allargar i millorar la qualitat de vida de la població a partir de la protecció i la promoció de la salut i prevenir la malatia.

L'Ajuntament realitza activitats de promoció de la salut per educar els hàbits saludables i els estils de vida. També vigila, dins les seves competència, la seguretat alimentària, la sanitat ambiental i els animals domèstics.