Salut pública

Xarxes socials

Agenda RSS

Veure'n més

Notícies RSS

Horaris de les fonts ornamentals de Mollet

Horaris de les fonts ornamentals de Mollet

Des del 6 de juliol la font lúdica de la Dona d’Aigua està oberta i des del 13 de juliol la d'Arc de Pruneres. La resta de fonts lúdiques de Mollet, de moment, i mentre estigui en vigor el decret de sequera de la Generalitat de Catalunya, romandran tancades.

Actualitat

S’instal·len dos nous desfibril·ladors a Mollet

S’instal·len dos nous desfibril·ladors a Mollet

Amb l’arribada dels dos nous dispositius, Mollet del Vallès ja disposa de 36 desfibril·ladors (DEA) repartits per la ciutat. Amb aquesta iniciativa, s’amplien els punts arreu del municipi per poder intervenir ràpidament en el cas que una persona pateixi una aturada cardíaca.

Salut

Veure'n més

Dades de contacte

salutpublica@molletvalles.cat

93 571 95 00

Sobre el servei

La salut pública compren el conjunt d'activitats organitzades en la comunitat que estan dirigides a la promoció i la restauració de la salut dels individus, dels grups i de la col·lectivitat. Es tracta dels esforços organitzats d'una comunitat per incrementar i defendre la salut dels seus habitants i per restaurar-la quan s'hagi perdut. La salut pública té com a objectius principals: millorar la salut, allargar i millorar la qualitat de vida de la població a partir de la protecció i la promoció de la salut i prevenir la malatia.

L'Ajuntament realitza activitats de promoció de la salut per educar els hàbits saludables i els estils de vida. També vigila, dins les seves competència, la seguretat alimentària, la sanitat ambiental i els animals domèstics.