Salut pública

Xarxes socials

Agenda RSS

Veure'n més

Notícies RSS

Nius d'oruges

L’Ajuntament segueix retirant els nius d’erugues processionàries

El consistori de Mollet del Vallès segueix prenent mesures proactives i retirant les bosses d’erugues on es concentren abans de l’arribada de la primavera. Paral·lelament, també com s’ha fet els darrers anys, s’estan senyalitzant aquelles zones que poden ser sensibles a la processionària.

Salut Pública

Vinil “Si coneixes algú a punt de caure en el pou del suïcidi, escolta’l i demana ajuda al 061”

Mollet se suma a la campanya No el deixis caure en el pou del suïcidi

Mollet del Vallès s’ha adherit a la campanya de prevenció del suïcidi impulsada pel Departament de Salut de la Generalitat No el deixis caure en el pou del suïcidi. Amb aquesta campanya es vol posar èmfasi en la detecció i prevenció d’aquelles conductes que podem atemptar contra la pròpia vida i donar eines a l’entorn d’aquestes persones per evitar-ho i demanar ajuda trucant, per exemple, al 061/Salut Respon.

Salud

Presentació de la Cursa de Sant Vicenç

25 anys corrent per Sant Vicenç

El 21 de gener, en el marc de la Festa Major d’Hivern, tindrà lloc la XXV Cursa Popular Sant Vicenç, 14è Memorial Jordi Solé Tura. L’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Club Atlètic Mollet, organitzadors de la cursa, han presentat aquest esdeveniment que ja és tot un referent esportiu, cultural i popular de la ciutat situant-se entre les 12 carreres populars amb més antiguitat de tot Espanya.

Actes de ciutat

Veure'n més

Dades de contacte

salutpublica@molletvalles.cat

93 571 95 00

Sobre el servei

La salut pública compren el conjunt d'activitats organitzades en la comunitat que estan dirigides a la promoció i la restauració de la salut dels individus, dels grups i de la col·lectivitat. Es tracta dels esforços organitzats d'una comunitat per incrementar i defendre la salut dels seus habitants i per restaurar-la quan s'hagi perdut. La salut pública té com a objectius principals: millorar la salut, allargar i millorar la qualitat de vida de la població a partir de la protecció i la promoció de la salut i prevenir la malatia.

L'Ajuntament realitza activitats de promoció de la salut per educar els hàbits saludables i els estils de vida. També vigila, dins les seves competència, la seguretat alimentària, la sanitat ambiental i els animals domèstics.