Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Horaris de les fonts ornamentals de Mollet.

Horaris de les fonts ornamentals de Mollet

Des del 6 de juliol la font lúdica de la Dona d’Aigua està oberta i des del 13 de juliol la d'Arc de Pruneres. La resta de fonts lúdiques de Mollet, de moment, i mentre estigui en vigor el decret de sequera de la Generalitat de Catalunya, romandran tancades.

Actualitat

S’instal·len dos nous desfibril·ladors a Mollet.

S’instal·len dos nous desfibril·ladors a Mollet

Amb l’arribada dels dos nous dispositius, Mollet del Vallès ja disposa de 36 desfibril·ladors (DEA) repartits per la ciutat. Amb aquesta iniciativa, s’amplien els punts arreu del municipi per poder intervenir ràpidament en el cas que una persona pateixi una aturada cardíaca.

Salut

Tornen els tallers “Cuina sense pares”.

Tornen els tallers “Cuina sense pares”

L’Ajuntament de Mollet del Vallès organitza dos nous taller de ‘Cuina sense pares’ el 13 i 15 de juny. Es tracta de dues sessions adreçades al jovent de 14 a 18 anys que es faran a les instal·lacions del CIRD Joana Barcala. Les inscripcions es poden fer a través de salutpublica@molletvalles.cat.

Salut

El Museu Abelló s’il·luminarà de blau per commemorar el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme.

El Museu Abelló s’il·luminarà de blau per commemorar el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme

L’Ajuntament de Mollet del Vallès se suma al Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme que se celebra el 2 abril, i il·luminarà de color blau la façana del Museu Abelló la nit de diumenge de 21 h a 00h.

L’Ajuntament promou un estil de vida saludable a través del programa Menja bé, a Mollet !.

L’Ajuntament promou un estil de vida saludable a través del programa Menja bé, a Mollet !

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el projecte Menja bé, a Mollet ! Un programa que té com a objectiu promocionar una alimentació saludable, pròxima, sostenible i ecològica en l'àmbit de les escoles, la restauració, els comerços, el Mercat i els equipaments municipals i la comunitat de Mollet en general.

Salut

L’Ajuntament ofereix nous cursos de formació de ressuscitació cardiopulmonar.

L’Ajuntament ofereix nous cursos de formació de ressuscitació cardiopulmonar

L’Ajuntament de Mollet del Vallès engega una nova formació de ressuscitació cardiopulmonar. L’objectiu del curs, que és gratuït i obert a tothom, és formar als i a les participats perquè aprenguin a utilitzar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat i perdin la por a fer-ho si es troben en una situació que ho requereix. El curs es farà el dimecres 22 de març de 15 h a 20 h al Centre Cívic de Lourdes i dilluns 27 de març de 15 h a 20 h al Centre Cultural La Marineta.

Salut

L’Ajuntament participa a les XXV Trobades Municipals Europees.

L’Ajuntament participa a les XXV Trobades Municipals Europees

El 5è tinent d’alcaldessa i regidor de Projectes Europeus de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, Josep Monràs i Galindo, ha estat convidat a participar a les XXV Trobades Municipals Europees organitzades per l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional (OEEI), en col·laboració amb la Representació de la Comissió Europea i l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

Salut

Balanç del programa Sentim-nos BÉ per fomentar el benestar emocional de les persones.

Balanç del programa Sentim-nos BÉ per fomentar el benestar emocional de les persones

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, va posar en marxa  a principis d’octubre el projecte Sentim-nos BÉ per treballar i millorar el benestar emocional dels infants, adolescents, joves i les seves famílies. Durant aquests mesos s’han fet un total de 75  tallers als centres educatius de Mollet, 6 xerrades i el servei d´atenció psicològica ha atès 14 persones i ha realitzat 32 seguiments.

Salut