Notícies RSS

Imatge de casa eficient

Oberta la convocatòria de subvencions per la rehabilitació i l'eficiència energètica d'habitatges

L’Ajuntament de Mollet del Vallès obre una convocatòria de subvencions per al foment de la rehabilitació i de l’adopció de mesures d’eficiència energètica. Les subvencions es dirigeixen a diferents tipus d’actuacions per fomentar la conservació, la rehabilitació i la millora de l’accessibilitat i de l’eficiència energètica d’habitatges i edificis d’habitatges. Els ajuts es poden sol·licitar fins l'1 de juny de 2024.

Habitatge

Imatge bloc de pisos

Subvencions al lloguer adreçades a persones menors de 35 anys

El 12 d’abril finalitza el termini per optar a les subvencions adreçades al pagament del lloguer o cessió d’ús per a joves que tinguin 35 anys o menys. Són subvencions que atorga la Generalitat de Catalunya per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge o habitació en règim de lloguer o de cessió d'ús als sectors de la població en risc d'exclusió residencial.

Habitatge

Veure'n més

Dades de contacte

Plaça Major, 1

Telèfons

935 719 500  Contacte Ajuntament

649 611 924  Servei d’Intermediació Deutes de l’Habitatge (SIDH)

676 101 742  Registre de Sol·licitants d’Habitatge de Protecció Oficial (RSHPO)

659 303 945  Borsa Mediació Lloguer Social

630 189 016 (Whatsapp)  Ajuts Lloguer Just

Adreça electrònica

bhabitatge@molletvalles.cat

Per demanar cita prèvia a l'OLH amb els serveis municipals / Lloc web i reserves en línea cliqueu AQUÍ

Sobre el servei

L'Oficina Local d'Habitatge (OHL) és un servei gratuït de l'Ajuntament de Mollet que dóna resposta als aspectes relacionats amb l'habitatge. L'OLH compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. La política d'habitatge és una matèria transversal que es treballa des de les diverses administracions i diferents departaments. Així, l'OLH és una aposta per facilitar al ciutadà tots els tràmits relacionats amb l'habitatge.