Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

S’obre la convocatòria de subvencions anual 2023 per a l’emancipació dels joves de Mollet del Vallès.

S’obre la convocatòria de subvencions anual 2023 per a l’emancipació dels joves de Mollet del Vallès

L’Ajuntament de Mollet del Vallès obre una convocatòria de subvencions adreçada als joves de 18 a 35 anys molletans titulars d’un contracte de lloguer signat el 2023. L’objectiu és ajudar-los a pagar despeses relacionades amb la seva emancipació.

Joventut

S’obre el termini per demanar subvencions per al pagament del lloguer o cessió d’ús per a persones que tinguin més de 35 anys.

S’obre el termini per demanar subvencions per al pagament del lloguer o cessió d’ús per a persones que tinguin més de 35 anys

Des d’avui i fins el 12 de maig està oberta la convocatòria per a la concessió de subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d’habitatge o habitació per a persones que tinguin més de 35 anys i que siguin titulars d'un contracte de lloguer o de cessió d'ús de l'habitatge o habitació.

Actualitat

S’obre el termini per demanar subvencions per al pagament del lloguer o cessió d’ús per a joves de 35 anys o menys..

S’obre el termini per demanar subvencions per al pagament del lloguer o cessió d’ús per a joves de 35 anys o menys.

Des del 23 de març fins el 5 d’abril està oberta la convocatòria per a la concessió de subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d’habitatge o habitació per a joves que tinguin 35 anys o menys.

Avisos