Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge (SIDH) Aquest Servei s'adreça a les persones que no poden fer front al pagament de la hipoteca, el lloguer o deutes en el consum del seu habitatge habitual. S'ofereix informació, assessorament i intermediació amb les entitats financeres pel manteniment de l'habitatge per part de la persona propietària i el seu nucli familiar. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge (SIDH)

Aquest Servei s'adreça a les persones que no poden fer front al pagament de la hipoteca, el lloguer o deutes en el consum del seu habitatge habitual. S'ofereix informació, assessorament i intermediació amb les entitats financeres pel manteniment de l'habitatge per part de la persona propietària i el seu nucli familiar.

Els avantatges que ofereix el SIDH a la ciutadania són la proximitat (trobarà el servei al territori), l'assessorament personalitzat i el procés integrat (informació, mediació, solució).

 

El Servei s'ofereix amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i dóna servei als municipis de Mollet, La Llagosta, Martorelles, Montmeló, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles i Vallromanes.

 

Per qualsevol consulta sobre la mediació del vostre expedient o per qualsevol consulta en general envieu un @ a bhabitatge@molletvalles.cat o truqueu al 649 611 924 

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0