Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Operari podant.

Comença la campanya de poda d’hivern de l’arbrat de Mollet

Un any més, s’ha posat en marxa la campanya de poda de l’arbrat durant la qual es preveu la poda d’un total de 2.000 arbres durant els mesos d’hivern i uns 400 més durant la resta de l’any. L’Ajuntament de Mollet del Vallès segueix apostant per un espai públic de qualitat.

Medi Ambient

Imatge de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Mollet s’adhereix a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb diferents activitats

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’adhereix un any més a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb un seguit d’activitats entre el 20 i el 23. De nou, l’objectiu d’aquesta setmana és sensibilitzar la població per tal de prevenir i reduir el nombre de residus que generem. La majoria d’activitats es duran a terme al Mercat Municipal.

Educació

Operaris plantant arbres.

Es plantaran més de 300 arbres fins al mes de febrer

L’Ajuntament de Mollet del Vallès plantarà 325 arbres a la ciutat entre aquest mes de novembre i el febrer de l’any vinent. Els arbres que es plantaran pertanyen a espècies que s’adapten millor a les altes temperatures i a la falta d’aigua i de reg. Permetent una gestió més sostenible de l’aigua a Mollet davant l’actual estat d’excepcionalitat de sequera que només permet el reg per subsistència de plantes i arbres.

Medi Ambient

Compostadors de fulles.

Comença la campanya especial de recollida de fulles

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha iniciat la campanya especial de recollida de fulles coincidint amb l’època de l’any on l’afectació per la caiguda de fulles és més elevada. Les actuacions se centren en tots els barris de la ciutat, parcs i places amb molt arbrat i punts o carrers on hi poden haver problemes d’embussaments d’embornals.

Medi Ambient

El regidor de Projectes Europeus i Relacions Internacionals, Raúl Broto Cervera, donant la benvinguda als assistents.

Mollet acull una trobada transnacional del projecte ERASMUS+HOPE

Aquest dijous i demà divendres, Mollet del Vallès acull una trobada del projecte HOPE. Es tracta d’una iniciativa d’Erasmus + finançada per la Unió Europea centrada en la fabricació de cases modulars sostenibles per a persones necessitades, des del seu disseny fins la seva construcció amb fusta. El projecte està format per un total de nou partners de diferents països europeus.

Actualitat

Contenidor en forma de tap ple.

Es recullen prop de 2 tones de taps solidaris a Mollet

Des del passat mes de maig, s’han recollit prop de 2 tones de taps solidaris a Mollet. El projecte va néixer a l’escola d’educació especial Can Vila i s’emmarca dins del projecte d’escola verda del centre. Amb els diners obtinguts s’ha pogut adquirir material sensorial i de psicomotricitat per al CDIAP i per l'Escola d'Educació Especial Can Vila.

Solidaritat i Cooperació

alcaldes i alcadesses Arc Metropolità.

Els municipis de l’Arc Metropolità consensuen una aplicació de les Zones de Baixes Emissions amb exempcions i moratòries de caràcter social per no deixar ningú enrere

Garantir una aplicació de les Zones de Baixes Emissions (ZBE) amb mirada social i amb mesures que garanteixin que ningú queda enrere ha estat el principal objectiu dels municipis de l’Associació de l’Arc Metropolità a l’hora de consensuar la implementació d’aquestes zones al seu territori.

Medi Ambient

alcaldes i alcadesses Arc Metropolità.

Els municipis de l’Arc Metropolità consensuen una aplicació de les Zones de Baixes Emissions amb exempcions i moratòries de caràcter social per no deixar ningú enrere

Garantir una aplicació de les Zones de Baixes Emissions (ZBE) amb mirada social i amb mesures que garanteixin que ningú queda enrere ha estat el principal objectiu dels municipis de l’Associació de l’Arc Metropolità a l’hora de consensuar la implementació d’aquestes zones al seu territori

Medi Ambient

Foto de grup amb els diplomes de Viles Florides.

Mollet segueix encapçalant el rànquing del moviment Viles Florides amb 4 Flors d’Honor

Mollet del Vallès segueix encapçalant el rànquing de Viles Florides amb 4 Flors d’Honor en reconeixement a l'enjardinament, l'ornamentació floral i la cultura del verdor urbà potenciant la biodiversitat. La gala Flors d'Honor 2023 s’ha celebrat a Andorra on s’ha reconegut la feina que porten a terme més de 160 municipis que han format part del moviment en aquesta edició.

Medi Ambient

Fotografia de l'arbrat del carrer d'Emili Ninou.

Comencen les obres de reurbanització i substitució de l'arbrat al carrer d’Emili Ninou

El proper dilluns 25 de setembre començaran les obres de reurbanització de la vorera i substitució de l’arbrat del carrer Emili Ninou, al barri de Santa Rosa. La durada prevista dels treballs és d’un mes i mig i les obres tenen un pressupost de 95.779,43 €.

Una xerrada i una exposició sobre el transport públic, actes centrals de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023 a Mollet.

Una xerrada i una exposició sobre el transport públic, actes centrals de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023 a Mollet

Aquest dimarts obre les portes l’exposició ‘El transport públic ens dóna més’ que es podrà visitar fins el 28 de setembre al Centre Cívic de Can Borrell. Aquest és un dels dos actes que es faran a Mollet coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023, que té lloc fins el 22 de setembre. L’altre acte serà la xerrada, "Mobilitat sostenible, una necessitat ambiental i econòmica”.

Medi Ambient

Comencen les obres de reurbanització i substitució de  l'arbrat al carrer d’Emili Ninou.

Comencen les obres de reurbanització i substitució de  l'arbrat al carrer d’Emili Ninou

El proper dilluns 25 de setembre començaran les obres de reurbanització de la vorera i substitució de l’arbrat del carrer Emili Ninou, al barri de Santa Rosa. La durada prevista dels treballs és d’un mes i mig i les obres tenen un pressupost de 95.779,43 €.

Obres