Calendari Festiu https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Calendari Festiu

Sant Vicenç.

Sant Vicenç

Mollet celebra la Festa Major d'hivern pel dia de Sant Vicenç, el 22 de gener.

Carnaval.

Carnaval

El Ball del Barraló, el diumenge anterior a dijous gras, dóna la benvinguda al Senyor Carnestoltes. És un ball antic que l'Esbart Dansaire de Mollet ha recuperat per al Carnaval de la ciutat.

Sant Jordi.

Sant Jordi

La Rambla s'omple de parades de llibres i roses i es converteix en l'escenari de diverses activitats tradicionals al voltant de la Diada i del foment de la lectura.

Sant Joan.

Sant Joan

Amb l'arribada de la Flama del Canigó a la plaça Catalunya, portada pels membres del Club Muntanyenc des de fa més de 30 anys, s'inicia a Mollet la nit de Sant Joan. Revetlles populars a diferents indrets i la revetlla sardanista omplen la nit més curta de l'any.

Festa Major d'Estiu.

Festa Major d'Estiu

La Festa Major de Mollet se celebra el diumenge següent de la Mare de Déu (15 d'agost) i, per tant, oscil·la entre el 16 i el 22 d'agost.

Fira d'Artesans.

Fira d'Artesans

Des de l'any 1984 els carrers del nucli antic acullen la Fira d'Artesans el cap de setmana després de l'Onze de Setembre. Es tracta d'una de les fires d'artesania més reconegudes de Catalunya, pel rigor amb què se seleccionen els artesans i es controlen els productes que s'hi venen.

Nadal i Reis.

Nadal i Reis

El programa d’actes de Nadal es nodreix de la participació de les associacions de comerciants, les entitats de cultura popular i la programació pròpia de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.