Dia Internacional de la Dansa Programació d’activitats, al voltant del 29 d’abril, dia dedicat a la Dansa per la UNESCO. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Dia Internacional de la Dansa

Programació d’activitats, al voltant del 29 d’abril, dia dedicat a la Dansa per la UNESCO.

Dia internacional de la dansa a Mollet 

El Dia internacional de la Dansa és una activitat realitzada pels alumnes de 4t d'Educació Primària de tots els centres educatius de Mollet del Vallès, per ballar en comú les diferents danses treballades durant el curs. La mostra es realitza el 29 d’abril, coincidint amb la celebració d’aquesta disciplina artística, adaptant el dia en cas que no sigui lectiu.

Alguns dels objectius de l’activitat són posar en relleu els valors educatius de la dansa i de la música en general, alhora que es potencia la participació de l'alumnat als actes tradicionals, com la ballada de sardanes al poble, les ballades a la plaça, etc.

Dia de la dansa_escoles.jpg

Per organitzar aquesta diada s'ha creat un grup de treball on hi participen tots i totes les mestres especialistes de música dels centres participants i els tècnics de l'ajuntament de Tradicions i Costums i de l'Institut Municipal d'Educació.

Aquesta comissió estableix la organització de la diada i acorda les danses que ballaran conjuntament tot l'alumnat.

Durant la diada cada centre fa una dansa, hi ha una exhibició del Ball de Gitanes i tot l'alumnat junt balla una dansa del món i una sardana.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0