MITMO La Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO) va néixer l'any 2007 amb la voluntat de consolidar-se com a una cita internacional i imprescindible en l'apassionant món dels titelles. La Mostra, que se celebra durant el mes d'abril, està impulsada per la companyia local Galiot Teatre i organitzada de manera conjunta amb l'Ajuntament. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

MITMO

La Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO) va néixer l'any 2007 amb la voluntat de consolidar-se com a una cita internacional i imprescindible en l'apassionant món dels titelles. La Mostra, que se celebra durant el mes d'abril, està impulsada per la companyia local Galiot Teatre i organitzada de manera conjunta amb l'Ajuntament.

Què és la MITMO?

La Mostra Internacional de Titelles de Mollet porta al centre de la ciutat, durant tres dies, tot tipus i tècniques de titelles, amb la participació de nombroses companyies especialitzades d'arreu. Els espectacles es representen en diferents escenaris, ja sigui a l'aire lliure, en places i carrers, o en equipaments com el Mercat Vell o el centre cultural de La Marineta.

MITMO 2024

La 17ª Mostra Internacional de Titelles de Mollet té lloc els dies 12, 13 i 14 d'abril de 2024. Hi participen 14 companyies vingudes d'arreu que oferiran més de 20 espectacles diferents i mig centenar de representacions. L’oferta es completa amb 13 hores d'instal·lacions participatives.