Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Obres exposades al Museu Abelló.

La col·lecció de Joan Abelló es mostra a una vintena de museus catalans amb motiu de l’Any Abelló

El Museu Abelló ha convidat els diferents museus de Catalunya a sumar-se a la celebració de l’Any Abelló desplegant la seva col·lecció i la seva pintura per diferents punts de la geografia catalana. La finalitat de la iniciativa és que les obres aportades estableixin un diàleg amb els fons artístics dels museus participants.

Cultura

Banderola Nadal a Mollet.

Arrenca la campanya de Nadal, amb un nou arbre a l’Hospital, la pista de gel i un gran parc infantil a Les Pruneres

La Campanya de Nadal 2023/2024 compta amb diverses novetats adreçades al públic infantil, juvenil i familiar. Les propostes d’enguany volen promocionar el comerç local entre la ciutadania i impregnar la ciutat d’esperit nadalenc. L’ampliació de l’enllumenat, un segon arbre de Nadal i el Gran Parc de Nadal a Les Pruneres són les novetats destacades de la temporada.

Cultura

Imprescindible de l'Arlequí.

Mollet presenta els seus Imprescindibles

Des d’aquesta setmana, Mollet disposa de dues rutes circulars autoguiades amb codis QR per conèixer espais i elements atractivament turístics de la ciutat i de Gallecs. Es tracta d’un itinerari urbà d’aproximadament 6 km i un altre, al qual s’hi suma l’espai d’interès natural de Gallecs, d’uns 10 km.

Cultura

Festa Major de Mollet.

La Festa Major de Mollet nominada a una de les quatre millors festes majors de Catalunya

Aquest dilluns s’ha fet públic que la Festa Major de Mollet està nominada als Premis ARC, atorgats per l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya, en la categoria de millor programació de Festa Major de Catalunya.

Cultura

Cartell del Premi Sant Vicenç de Fotografia Sant Vicenç 2024.

El 29è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2024 crea una categoria per fer visible el col·lectiu LGTBI

Totes aquelles persones que estiguin interessades a participar en el 29è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2024 poden enviar les seves obres a l’organització del certamen fins al 10 de desembre de 2023. La convocatòria, tot un referent cultural a Mollet destinat a aquelles persones aficionades a aquesta disciplina, inclou enguany una categoria dedicada a les persones del col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.

Cultura

Les regidores de Joventut, Infància i Cultura, amb l'alcaldessa i el director de la Xarxa de Viles del Llibre, Enric Bono.

Mollet del Vallès celebrarà el primer Festival Vila del Llibre els dies 21 i 22 d’octubre

Una vintena de carpes ompliran d’activitat literària el Parc de Can Mulà els dies 21 i 22 d’octubre, en la primera edició del Festival Vila del Llibre. Mollet del Vallès és, a hores d’ara, l’únic municipi de les comarques del Vallès integrat en la Xarxa de Viles del Llibre, el circuït de municipis catalans que organitzen activitats al voltant de la cultura i del món del llibre.

Cultura

El pianista Alexis Pérez, un dels músics participants en l'edició d'enguany del Sona.

El Sona Mollet revalida l’èxit de públic en una edició ampliada

La vuitena edició del Sona Mollet s’ha tancat amb una forta afluència d’assistents en un any en què s’ha passat de 4 a 5 dies. En total, més de 700 persones han assistit als diferents concerts i activitats organitzades. El Festival continua mantenint el seu tarannà solidari contribuint en la lluita contra la leucèmia. Tots els diners recaptats es destinen íntegrament a la Fundació Josep Carreras.

Cultura

Portada del programa de l'Arts i Escena octubre 2023 / gener 2024.

En marxa la programació de tardor d’Arts i Escena

L’Ajuntament de Mollet del Vallès continua impulsant la programació cultural per mitjà del programa de difusió Arts i Escena. Com és habitual, el programa recull les propostes culturals en el camp de les arts escèniques, les arts plàstiques i les arts musicals adreçades a tots els públics, en aquest cas, entre els mesos d’octubre d’enguany i gener de l’any vinent. Una proposta en la qual el teatre es veu molt reforçat.

Alcaldessa, Mireia Dionisio, la regidora de Cultura, Mercè Pérez, Marià Villaescusa i Núria Rebull, pares de l’Anna Villaescusa Rebull..

El Sona Mollet s’amplia a 5 dies de concerts

El Sona Mollet, Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull, tindrà lloc els dies 4, 5, 6, 7 i 8 d’octubre. Com a novetats, la vuitena edició del certamen tindrà un dia més de concerts i compta amb la col·laboració de l’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona (MCB), que portarà al carrer un piano de cua perquè tothom qui ho desitgi pugui demostrar les seves habilitats musicals.

Solidaritat i Cooperació