Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

El Museu Abelló s’il·luminarà de blau per commemorar el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme.

El Museu Abelló s’il·luminarà de blau per commemorar el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme

L’Ajuntament de Mollet del Vallès se suma al Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme que se celebra el 2 abril, i il·luminarà de color blau la façana del Museu Abelló la nit de diumenge de 21 h a 00h.

L’Ajuntament de Mollet col·labora amb el projecte Cap Infant Sense Conte.

L’Ajuntament de Mollet col·labora amb el projecte Cap Infant Sense Conte

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha adherit a la iniciativa Cap Infant Sense Conte amb l’objectiu de fomentar l’hàbit i el gust per la lectura des de ben petits i estimular la imaginació i la creativitat dels infants de Mollet. Amb aquest propòsit, el curs 2013 – 2014, dos professors de secundària van iniciar al Vallès Oriental aquest projecte literari amb la publicació del primer conte: El gat Romeu i el bosc màgic. Davant la bona acollida que va tenir, des d’aleshores s’ha publicat un conte cada any fins a arribar a la novena edició d’enguany en la qual es publicarà el conte Compte amb el llop.

Educació

Un any més, l’Ajuntament de Mollet col·labora en el Brain Film Fest.

Un any més, l’Ajuntament de Mollet col·labora en el Brain Film Fest

Del 15 al 19 de març, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, acollirà la sisena edició del Brain Film Fest XIII Premi Solé Tura. Es tracta d’un festival internacional de cinema sobre el cervell impulsat per la Fundació Pasqual Maragall i Minimal Films, amb la col·laboració, entre d’altres institucions, de l’Ajuntament de Mollet. L’art, la creativitat i el cervell seran el leitmotiv de l’edició d’aquest 2023.

Cultura

El CEM dedica les seves XXIV Jornades a l’Any Abelló.

El CEM dedica les seves XXIV Jornades a l’Any Abelló

Coincidint amb l’Any Abelló, el Centre d’Estudis Molletans de l’Ajuntament de Mollet del Vallès dedicarà les seves XXIV Jornades al polifacètic pintor i col·leccionista d’art molletà sota el títol Any Abelló. Centenari del naixement del pintor i col·leccionista molletà. Aquestes jornades formen part del seguit d’activitats adreçades a tots els públics que l’Ajuntament de Mollet del Vallès, mitjançant la Fundació Municipal Joan Abelló, ha organitzat al llarg d’aquest any per commemorar aquest centenari, reivindicar la figura de l’artista i fer encara més extensible la seva obra.

Cultura

Èxit de la rua de Carnaval.

Èxit de la rua de Carnaval

Aquest passat diumenge ha tingut lloc la rua de Carnaval, el Judici del Carnestoltes i el lliurament dels premis a les comparses i carrosses. En total han participat prop de 700 persones de 9 comparses.

Cultura

Més de 2.000 alumnes de tots els centres de Mollet participaran a la formació Internet Segura i Joves en Risc que imparteix la Policia Municipal.

Més de 2.000 alumnes de tots els centres de Mollet participaran a la formació Internet Segura i Joves en Risc que imparteix la Policia Municipal

La Policia Municipal arribarà aquest any a tots els centres d’ensenyament de primària y secundaria de la ciutat amb la seva formació Internet Segura i Joves en Risc. La previsió és fer unes 80 sessions amb la participació de més de 2.000 alumnes.

Cultura

L’Ajuntament reserva dos espais perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir de la Rua de Carnaval.

L’Ajuntament reserva dos espais perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir de la Rua de Carnaval

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha reservat dos espais perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir d'una forma més accessible de la Rua de Carnaval. Un dels espais estarà situat a l’avinguda Jaume I - Gaietà Vínzia i un l’altre a l’avinguda Jaume I amb el carrer. Berenguer III.

Cultura

Torna el Carnaval a Mollet.

Torna el Carnaval a Mollet

Diumenge 12 de febrer, com és tradició el diumenge anterior a dijous gras, el Carnestoltes arriba a Mollet amb el Ball del Barraló a la plaça Prat de la Riba. De nou, Sa Majestat, visitarà les escoles de la ciutat i ens acompanyarà amb les seves carnavalades durant un munt d’activitats que s’allargaran fins el dimecres 22 de febrer.

Cultura

Es posa en marxa la programació d’hivern - primavera d’Arts i Escena amb una oferta de primer nivell.

Es posa en marxa la programació d’hivern - primavera d’Arts i Escena amb una oferta de primer nivell

L’Ajuntament de Mollet del Vallès continua impulsant la programació cultural per mitjà del programa de difusió Arts i Escena. Com és habitual, el programa recull les propostes culturals en el camp de les arts escèniques, les arts plàstiques, arts musicals i arts visuals adreçades a tots els públics, en aquest cas, entre els mesos de febrer i maig.

Cultura

L’1 de febrer s’obren les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2022-23 de l’Ajuntament de Mollet.

L’1 de febrer s’obren les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2022-23 de l’Ajuntament de Mollet

El dimecres 1 de febrer començaran les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2022-23 dels centres cívics, culturals i de dona que es duran a terme del 13 de febrer al 12 de juny. Les inscripcions es poden fer a partir de l’1 de febrer als mateixos centres o per internet al web https://civic.enginydigital.cat/Mollet/.

Cultura

Es presenta el Sound Park Festival, el primer festival de música electrònica a Mollet.

Es presenta el Sound Park Festival, el primer festival de música electrònica a Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el Sound Park Festival, el primer festival de música electrònica que se celebrarà a Mollet el dia 28 de gener en el marc de la Festa Major de Sant Vicenç. El Festival és una iniciativa juvenil impulsada pel jove Víctor Rues, dj i productor musical de Mollet.

Joventut