Jornada de portes obertes a l’Escola Municipal de Música i Dansa El proper dijous 4 de maig, a les 18 h, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès organitza una jornada de portes obertes per donar a conèixer els cursos i les instal·lacions a les famílies que estiguin interessades a inscriure els seus fills per al curs vinent que com a principal novetat compta la implementació de la tarifació social. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Jornada de portes obertes a l’Escola Municipal de Música i Dansa

El proper dijous 4 de maig, a les 18 h, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès organitza una jornada de portes obertes per donar a conèixer els cursos i les instal·lacions a les famílies que estiguin interessades a inscriure els seus fills per al curs vinent que com a principal novetat compta la implementació de la tarifació social.

Jornada de portes obertes a l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Portes obertes

Per assistir a la jornada de portes obertes cal demanar cita al 93 570 68 51 del 24 d’abril al 2 de maig de 16.30 a 20.30 h, de dilluns a divendres.

El mes de maig també s’obre el període de preinscripcions a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet per al curs 2023 – 2024.

Preinscripcions

Escola Municipal de Dansa

Preinscripcions a partir del 5 anys del 8 al 16 de maig a la secretaria de la mateixa  Escola (c. Castelao, 2 Can Gomà). Cal demanar cita trucant al 93 570 68 51 del 2 a l’12 de maig de 16.30 a 20.30 h de dilluns a divendres.

Escola Municipal de Música

Preinscripcions del 18 al 30 de maig a la secretaria de la mateixa Escola (c. Castelao, 2 Can Gomà). Cal demanar cita al telèfon 93 570 68 51 del 8 al 19 de maig de 16.30 a 20.30 h de dilluns a divendres.  

NOVETAT: Tarifació Social

Enguany s’aplicarà la tarifació social a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet el proper curs, el que permetrà pagar en funció dels ingressos de cada família. 

Amb aquest propòsit, i amb l’objectiu de fer una tarifació més equitativa en funció dels ingressos familiars, hi haurà diferents preus en funció, tant de la renda, com dels membres que composen la unitat familiar i, en cap cas, el preu màxim a pagar superarà el preu que s’està pagant actualment.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes