Èxit de públic a la 16a edició de la Mostra Internacional de Titelles de Mollet Mollet s’ha tornat a convertir en el centre neuràlgic de les titelles amb la 16a edició de la MITMO (Mostra Internacional de Titelles de Mollet). Milers de persones han gaudit dels espectacles durant els dies 31 de març i 1 i 2 d’abril en carrers i places de la ciutat. Les entrades per als espectacles en espais com el Mercat Vell, el Centre Cultural La Marineta i la Sala Fiveller han penjat el cartell de complet. La Mostra ha estat organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès i la companyia molletana Galiot Teatre. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Èxit de públic a la 16a edició de la Mostra Internacional de Titelles de Mollet

Mollet s’ha tornat a convertir en el centre neuràlgic de les titelles amb la 16a edició de la MITMO (Mostra Internacional de Titelles de Mollet). Milers de persones han gaudit dels espectacles durant els dies 31 de març i 1 i 2 d’abril en carrers i places de la ciutat. Les entrades per als espectacles en espais com el Mercat Vell, el Centre Cultural La Marineta i la Sala Fiveller han penjat el cartell de complet. La Mostra ha estat organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès i la companyia molletana Galiot Teatre.

Èxit de públic a la 16a edició de la Mostra Internacional  de Titelles de Mollet.

Enguany la Mostra ha comptat amb la presència de 17 companyies d’arreu, 4 internacionals, 3 nacionals i 10 de Catalunya que han ofert 25 espectacles i més de 60 representacions als carrers i places del centre de la ciutat. Tots ells, a 5 espais d’exterior (inclosos els recorreguts dels espectacles itinerants), 3 d’interior i al Mercat Municipal com a espai complementari.

Un dels moments més esperats de la MITMO han estat els espectacles itinerants de gran format que en aquesta ocasió ha comptat amb la presència de la companyia belga Les Contes d’Asphaldt i amb els espectacles Cavalls de Menorca i Óssos del Pirineu, de la companyia catalana Tutatis, i amb les cercaviles del Mollet Mullat.

Els més petits també han gaudit amb les instal·lacions interactives creades per Galiot Teatre, on infants i famílies ha pogut posar-se en la pell dels titellaires. Es tracta de Món Titella, Munta Titella i Giravolta Titelles.

Més enllà del gruix d’activitats del cap de setmana, les setmanes prèvies s’han fet propostes com els Aparadors dels Titelles, les visites de l’obra En Patufet a les escoles bressol i la representació del primer espectacle d’enguany al Mercat Municipal.

Per la regidora de Cultura i Comerç, Mercè Pérez Piedrafita,” la MITMO ha tornat a ser un èxit absolut i un cop més Mollet s’ha convertit  en l’epicentre de la cultura calatana durant el cap de setmana”. La regidora ha destacat “la fantàstica resposta tant del públic com del comerç i la restauració de la ciutat” i ha afegit que “un any més hem tornat a demostrar el potencial de la nostra ciutat per atraure multitud de visitants”.

 

 

 

 

 

Etiquetes