Èxit de participació en el concurs "En Joan Somia Colors", dedicat a l'Any Abelló de Mollet del Vallès Més de 400 butlletes van participar en el concurs El Joan Somia Colors, organitzat amb el Centre d’Estudis Molletans, el Museu Abelló, la Biblioteca Can Mulà i l’Ajuntament de Mollet) https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Èxit de participació en el concurs "En Joan Somia Colors", dedicat a l'Any Abelló de Mollet del Vallès

Més de 400 butlletes van participar en el concurs El Joan Somia Colors, organitzat amb el Centre d’Estudis Molletans, el Museu Abelló, la Biblioteca Can Mulà i l’Ajuntament de Mollet)

Èxit de participació en el concurs "En Joan Somia Colors", dedicat a l'Any Abelló de Mollet del Vallès.
Moment del concurs

La parada institucional conjunta estava ambientada amb els protagonistes i la decoració del conte que es va presentar aquest Sant Jordi, En Joan somia colors, i del qual el concurs agafa el nom, ja que aquest Sant Jordi s’ha dedicat a l’Any Abelló i en Joan del llibre és Joan Abelló. Per tant, segur que hi vau poder veure cavallets de pintor i molts gats, en Pinocchio, el gat que ens explica la història de Joan Abelló.

A part del concurs, també vam tenir consultes sobre els cursos de català i vam poder avançar l’oferta de cursos intensius que tindrem a Mollet els mesos de juliol i agost o sobre certificats de català.

També ens van venir a veure parelles lingüístiques i en van explicar la seva experiència de formar part del Voluntariat per la llengua.

Vam tenir consultes sobre què calia fer si sou un establiment i voleu passar-nos algun text per revisar.

Va ser un dia molt complet i a tot us agraïm que ens vinguéssiu a veure i que participéssiu en el concurs que us havíem preparat.

Recull  de fotos de la jornada.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes