El Museu Abelló s’il·luminarà de blau per commemorar el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme L’Ajuntament de Mollet del Vallès se suma al Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme que se celebra el 2 abril, i il·luminarà de color blau la façana del Museu Abelló la nit de diumenge de 21 h a 00h. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

El Museu Abelló s’il·luminarà de blau per commemorar el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme

L’Ajuntament de Mollet del Vallès se suma al Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme que se celebra el 2 abril, i il·luminarà de color blau la façana del Museu Abelló la nit de diumenge de 21 h a 00h.

El Museu Abelló s’il·luminarà de blau per commemorar el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme.

Aquesta iniciativa s’emmarca en un conjunt d’activitats i iniciatives de sensibilització de la campanya ‘Connecta’t a l’Autisme’ impulsada per l’organització Aprenem Autisme, que té com a objectiu conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la necessitat de millorar la qualitat de vida de les persones autistes.

L’Ajuntament de Mollet se suma a aquesta iniciativa il·luminant la façana del Museu Abelló de color blau de 21 h a 00 h el proper diumenge dia 2 d’abril.

 

 

 

 

 

 

Objectius de Desenvolupament sostenible