Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Més de 2.000 alumnes de tots els centres de Mollet participaran a la formació Internet Segura i Joves en Risc que imparteix la Policia Municipal.

Més de 2.000 alumnes de tots els centres de Mollet participaran a la formació Internet Segura i Joves en Risc que imparteix la Policia Municipal

La Policia Municipal arribarà aquest any a tots els centres d’ensenyament de primària y secundaria de la ciutat amb la seva formació Internet Segura i Joves en Risc. La previsió és fer unes 80 sessions amb la participació de més de 2.000 alumnes.

Cultura

L’Ajuntament reserva dos espais perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir de la Rua de Carnaval.

L’Ajuntament reserva dos espais perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir de la Rua de Carnaval

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha reservat dos espais perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir d'una forma més accessible de la Rua de Carnaval. Un dels espais estarà situat a l’avinguda Jaume I - Gaietà Vínzia i un l’altre a l’avinguda Jaume I amb el carrer. Berenguer III.

Cultura

Torna el Carnaval a Mollet.

Torna el Carnaval a Mollet

Diumenge 12 de febrer, com és tradició el diumenge anterior a dijous gras, el Carnestoltes arriba a Mollet amb el Ball del Barraló a la plaça Prat de la Riba. De nou, Sa Majestat, visitarà les escoles de la ciutat i ens acompanyarà amb les seves carnavalades durant un munt d’activitats que s’allargaran fins el dimecres 22 de febrer.

Cultura

Es posa en marxa la programació d’hivern - primavera d’Arts i Escena amb una oferta de primer nivell.

Es posa en marxa la programació d’hivern - primavera d’Arts i Escena amb una oferta de primer nivell

L’Ajuntament de Mollet del Vallès continua impulsant la programació cultural per mitjà del programa de difusió Arts i Escena. Com és habitual, el programa recull les propostes culturals en el camp de les arts escèniques, les arts plàstiques, arts musicals i arts visuals adreçades a tots els públics, en aquest cas, entre els mesos de febrer i maig.

Cultura

L’1 de febrer s’obren les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2022-23 de l’Ajuntament de Mollet.

L’1 de febrer s’obren les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2022-23 de l’Ajuntament de Mollet

El dimecres 1 de febrer començaran les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2022-23 dels centres cívics, culturals i de dona que es duran a terme del 13 de febrer al 12 de juny. Les inscripcions es poden fer a partir de l’1 de febrer als mateixos centres o per internet al web https://civic.enginydigital.cat/Mollet/.

Cultura

Es presenta el Sound Park Festival, el primer festival de música electrònica a Mollet.

Es presenta el Sound Park Festival, el primer festival de música electrònica a Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el Sound Park Festival, el primer festival de música electrònica que se celebrarà a Mollet el dia 28 de gener en el marc de la Festa Major de Sant Vicenç. El Festival és una iniciativa juvenil impulsada pel jove Víctor Rues, dj i productor musical de Mollet.

Joventut

L’Aparador del Museu Abelló acull l’exposició Els quaderns de la Casa de Maru Godas.

L’Aparador del Museu Abelló acull l’exposició Els quaderns de la Casa de Maru Godas

A partir d’aquest dijous 19 de gener l’Aparador del Museu Abelló acull la nova exposició i nou cicle Els quaderns de la Casa de la il·lustradora i dibuixant autònoma establerta a Barcelona Maru Godas. En aquesta intervenció, l’artista intenta reflectir les connexions que li ha transmès La Casa del Pintor on s’ha desplaçat per dibuixar. La iniciativa és la cinquena intervenció del cicle Diàlegs amb Abelló amb el qual l’Ajuntament de Mollet del Vallès, mitjançant la Fundació Municipal Joan Abelló, vol homenatjar al mestre coincidint amb el seguit d’actes i exposicions que s’han organitzat per commemorar el centenari del seu naixement.

Cultura

Es lliuren els premis del 28è Concurs de Fotografia de Sant Vicenç 2023.

Es lliuren els premis del 28è Concurs de Fotografia de Sant Vicenç 2023

El jurat del 28è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2023 ha fet públic el veredicte d’aquesta edició en la que s’han presentat 206 fotografies d’autors i autores de Mollet del Vallès i d’arreu de l’Estat. Un cop fet públic el veredicte, les fotografies estaran exposades al Centre Cultural La Marineta fins el 31 de gener.

Mollet celebra la Festa Major de Sant Vicenç.

Mollet celebra la Festa Major de Sant Vicenç

Fins el 29 de gener, Mollet del Vallès viurà la Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç, patró de la ciutat. Hi ha programats una trentena d’actes i activitats variades i adreçades a tots els públics. Destaquen la presentació de la 38ena edició de la revista Notes, la Festa de Ràdio Mollet, la Nit de l’Esport,  la Cursa de Sant Vicenç o la primera edició del Sound Park Fest, entre d’altres. Una Festa Major on tenen especial protagonisme les entitats de cultura tradicional al carrer amb la Cercavila de Gegants i del Bestiari molletà i l’Espectacle de Foc.

Cultura

S’obre la convocatòria de Feminartist 2023.

S’obre la convocatòria de Feminartist 2023

L’Ajuntament de Mollet del Vallès obre, un any més, la convocatòria d’arts visuals i musicals per a l’exposició col·lectiva Feminartist 2023. La convocatòria estarà oberta des d’avui i fins el 13 de febrer. La mostra tindrà lloc del 2 al 31 de març al Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) Joana Barcala, amb motiu del Dia internacional de les dones el 8 de març.

Igualtat Dona-Home