Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

41 anys de la Fira de Sant Ponç a Mollet.

41 anys de la Fira de Sant Ponç a Mollet

El dijous 11 de maig se celebrarà la tradicional Fira de Sant Ponç que organitza l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD). Un any més, la Rambla es tornarà a omplir de parades amb productes elaborats per les persones usuàries de l’Institut, de 9:30 a 18 h aproximadament.

Comerç

El Museu Abelló de Mollet se suma, un any més, al Dia Internacional dels Museus.

El Museu Abelló de Mollet se suma, un any més, al Dia Internacional dels Museus

El 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus i sota el tema ‘Museus, sostenibilitat i benestar', enguany es reivindica que els museus contribueixen de manera fonamental al benestar i al desenvolupament sostenible de les nostres comunitats. El Museu Abelló celebrarà aquesta efemèride del 13 al 21 de maig amb tot un seguit d’activitats.

Cultura

Torna Mollet es Fira els dies 12, 13 i 14 de maig.

Torna Mollet es Fira els dies 12, 13 i 14 de maig

La 9a edició de Mollet és Fira se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de maig al centre de la ciutat, amb la participació de 400 establiments i la instal·lació de 150 expositors dels sectors de l’automoció, alimentació, comerç i serveis. Enguany, Mollet es Fira vol posar en valor la figura, l’obra i la col·lecció de Joan Abelló coincidint amb l’aniversari del seu naixement.

Cultura

8a edició de L’Habitació del Farmacèutic, un gran aparador de creadors i creadores audiovisuals a Mollet.

8a edició de L’Habitació del Farmacèutic, un gran aparador de creadors i creadores audiovisuals a Mollet

Aquest divendres, a les vuit del vespre, s’obre la porta de l’Habitació del Farmacèutic 2023. En aquesta vuitena edició de la mostra audiovisual col·lectiva, més d’una quarantena de creadors i creadores, entre estudiants i professionals, donaran a conèixer més de 28 propostes.

Cultura

El Devilfest arriba a la desena edició.

El Devilfest arriba a la desena edició

Aquest dissabte, 29 d’abril, l’Associació de Música i Art de Mollet (AMAM), presentarà la desena edició del festival de música mètal, Devilfest. Enguany, no tindrà format de concurs sinó que actuaran bandes que van estar en el pòdium en anteriors edicions i que han evolucionat al llarg dels anys dins del panorama del mètal, tant a nivell nacional com internacional.

Cultura

Mollet celebra el Dia Internacional de la Dansa aquest 29 d’abril.

Mollet celebra el Dia Internacional de la Dansa aquest 29 d’abril

El proper dissabte 29 d’abril es commemora el Dia Internacional de la Dansa (DID), una diada que Mollet celebra des de fa anys, tot apropant aquesta disciplina a la ciutadania. Enguany, s’han programat un seguit d’espectacles per aquest cap de setmana i d’altres que s’allargaran fins al 6 de maig. Al llarg de diferents dies, la ciutat acollirà diferents espectacles de primer nivell, per tota la família i muntatges de dansa al carrer.

Arts escèniques

S’inicia el concurs d’idees per a l’elaboració del nou equipament d’entitats de cultura popular.

S’inicia el concurs d’idees per a l’elaboració del nou equipament d’entitats de cultura popular

L’Ajuntament de Mollet obre un concurs d’idees per a la construcció d’un nou equipament cultural a la ciutat. L’objectiu del concurs és afavorir la reflexió i l’aportació d’idees per aconseguir la millor proposta arquitectònica i d’ordenació tant del nou equipament com dels espais lliures públics al seu voltant, que s’ubicaran dins l’àmbit de transformació urbanística de la Teneria. Les característiques i necessitats d’aquest nou equipament s’han treballat i consensuat amb les entitats de cultura popular integrades a La Cultural (Coordinadora de Cultura Popular de Mollet).

Cultura

Els llibres, les roses i la música tornaran a ser els protagonistes de Sant Jordi a Mollet.

Els llibres, les roses i la música tornaran a ser els protagonistes de Sant Jordi a Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i diverses entitats del municipi han organitzat una desena d’activitats per celebrar aquesta Diada i omplir un any més la ciutat de llibres i de roses. Els actes començaran el divendres 21 d’abril i s’acabaran el dissabte 13 de maig amb el lliurament de premis del XXXI Certamen Literari de Sant Jordi.

Cultura

Jornada de portes obertes a l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Jornada de portes obertes a l’Escola Municipal de Música i Dansa

El proper dijous 4 de maig, a les 18 h, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès organitza una jornada de portes obertes per donar a conèixer els cursos i les instal·lacions a les famílies que estiguin interessades a inscriure els seus fills per al curs vinent que com a principal novetat compta la implementació de la tarifació social.

Cultura

Es posa a la venda el llibre “El Joan somia colors”, produït per la Fundació Municipal Joan Abelló.

Es posa a la venda el llibre “El Joan somia colors”, produït per la Fundació Municipal Joan Abelló

Aquest divendres 14 d’abril es posa a la venda el  llibre “El Joan somia colors”, produït per la Fundació Municipal Joan Abelló, amb motiu del centenari de l’artista. Durant aquest any, s’estan portant a terme diferents actes i esdeveniments per reivindicar la figura del pintor.

Èxit de públic a la 16a edició de la Mostra Internacional  de Titelles de Mollet.

Èxit de públic a la 16a edició de la Mostra Internacional de Titelles de Mollet

Mollet s’ha tornat a convertir en el centre neuràlgic de les titelles amb la 16a edició de la MITMO (Mostra Internacional de Titelles de Mollet). Milers de persones han gaudit dels espectacles durant els dies 31 de març i 1 i 2 d’abril en carrers i places de la ciutat. Les entrades per als espectacles en espais com el Mercat Vell, el Centre Cultural La Marineta i la Sala Fiveller han penjat el cartell de complet. La Mostra ha estat organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès i la companyia molletana Galiot Teatre.

Cultura